busrabaskal elifuzdusarucan prego anne yanı şiddetle tavsiye ederim içinde ölçüsüne uygun yataş 2 yüzey kullanıma uygun .sakın o klasik park yatak ince süngerleri alma pişman olursun.ilk 3 ay anca kullanırsın .yataşınki ortopedik hem 2 yaşa kadar bir yüzey 2 yaş üstü diğer yüzey. Bebek arabasıda travel önermiyorum kullanımı zor baston cihicco var bende çok iyi
esmahatun elifuzdusarucan biz bebek arabası Prego covi aldık bugün geldi hem pusetli hem kabin boy açması kapatması çok pratik fiyat performans olarak biz beğendik isterseniz bir bakın travel sistem istemiyorduk ama pusette ihtiyaçtı bu şekilde mantıklı oldu benim için tek eksi yönü puset takılmamış hali çift yönlü olmuyor onun sıkıntı olup olmadığını kullandıkça daha net göreceğiz
handekarahan cansu2306 kenarlarına minder vs. bağlayabiliyoruz komşum öyle kullanmıştı bi sıkıntı olmadı
momismom2 1oglananasi 8. Aydan sonra oğlumun odasna ikeanin klasik model besigi varya onu almstk oglum onu kullandi 2 yasina kdr fln snra onuda kaldrdik suan tek kişilik bazada yatiyor bazayi alırken ikili almstk alt ust olacak sekilde demonte geldgi icin ustu kurmadk kaldrdk gelecege yatrm dedik suan bu bebegimdede surec boyle ilerleyck once anne yannda 8 ay benmle.yatacak snra oglumun odasna ikea besgini kuracagz onunla devam edecek snrada bazanin ust kismini kurup oglumu yukari alacagm yeni olan bebitoyuda alt kisimda yatıracağım 💞
1oglananasi momismom2 Benim ilk hamileliğim, alışverişle ilgili her detayı en çok buradan öğreniyorum. :) Dediğiniz beşiğe de bakayım ben. Çok teşekkür ederim, sağlıkla ve afiyetle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. :)
gunsevilay pera3 Aldığımızda mağazada kullanan bir kaç anne ile denk geldim ve görüştüm birinin bebeği 1 yaşında diğerinde 6 aylıktı ve çok memnunlarda bebeğin kilosuna göre çok rahat ettiğiniz söyledi.Onlara istinaden aldım.
Aykerny littlechick Bende kraft dakar almayı düşünüyorum sizce kraft kalite olarak nasıl parasına değer mi?
momismom2 1oglananasi teşekkür ederim sizinde doğumunuz hayırla sonuçlansın inşallah unutmayn biz anneler olduğumuz kadarıyla güzeliz en iyisiyiz ❤️
jalepone elifuzdusarucan be park peşin Prego elips aldım araba da Chicco bellagio aldım ama henüz kullanmadım tabi ☺️