cutebabymomm Sizde de oluyor mu?🥲 Hissediyorum mesela kipirdiyor minik minik vuruyor elimi koyunca duruyor.neden acaba yaaa🥲🥲🥲🥲
Ebruas cutebabymomm ilk gebeliğimde oğlum gün boyu hareket etmezdi ne yaparsam yapayım babası gelip oğluşum deyip elini koyunca hareket etmeye başlardı. Çok korkardım gün boyu acaba neden hareket etmiyor diye.
Cicilininkini cutebabymomm benim kide öyle bide 4.olacak cok sert hareket ediyo ya kızımm diyorum gel bak bebegimiz hareket ediyo büyük kızım bi geliyo degil temas etmemiz seslenmemle bile karnımdaki hareket etmeyi kesiyo 🤨
Melike3506 cutebabymomm ben elimi kıyunca vuruyor hatta elimi koyup onla konuşuyorum seviyorum cevap verir gibi vuruyor bana. Eşime diyorum çabuk gel tekme atıyor bak eşim gelince tık yok 😂😂
cutebabymomm Ebruas bizimki de kendi haline birakinca hareket ediyo elimle de hissedeyim diye koyuyorum kipirdamiyo bile
Cicilininkini cutebabymomm yeni nesil cocuklar karnımızdayken kendilerinin fevri olacaklarının haberini vermeye baslıyor 😅 galiba
Aysetuzlu cutebabymomm Aynı benimde bazen üzülüyorum ondan artık dokunmuyorum tek bana değil eşimde dokununca duruyor bizde serbest bıraktık artık 😂😂