Kızlar merhaba doğum yapalı 11 gün oldu anca yazabiliyorum.39+2 de doktora gittim beni alttan muane etti açıklığıma baktı bebek çok iri dedi tabi ben bir çığlık attım hastane inledi resmen canımı öok yaktı .Açıklığın var dedi yatış dedi . Her neyse yattım yanıma kimseyi almadılar tek başımaydım telefonda yok Akşam 6 gibi yattım sancı hissetmiyorum ama sancım çok yüksek çıkıyordu.Doktor ebeler şaşırıyordu .tabi o sıra arada bi alttan bakıyorlar açıklığıma sürekli .Neyse gece 12 fln oldu 10 dk da bir sancı hissetmeye başladım sabaha kadar böyle devam etti en son 11-12 gibi sancı odasına aldılar 5 dk da 1 geliyordu sancım benim doğumuma şansıma asistan dr girdi .Alttan baktı yanındakilere de baktırdı açıklığım ilerlemişti herneyse hızlı geçiyorum doğumum başlamıştı artık ıkınmamı istiyorlardı sancı geldikçe doktor çok iyi ıkınıyorsun fln diyordu en son uyuşturup orana çok kısa kesi atacam dedi çocuk ilerlemiyor dedi tamam dedim hissetmedim kestiğini neyse daha sonra çocuk doğdu ama benim canım aşırı yanıyordu neden böyle dedim çocuk çıkarken parçaladı dedi .Ben şok oldum çünkü doktor ve yanındaki ebe hemşirelerin suratı çok acınasıydı böyle bana orama öyle bakıyordu .Böyle dikemeyşz canın çok yanar dedi ameliyat dedi ben çok korktum iç dış baya yırtılmıştı canım aşırı yanıyordu ameliyata gidene kadar ağladım canım yanıyor diye her neyse beni aldılar ameliyata belden aşağı uyuşturdular .1-1:30 saat sürdü dikişlerim makata kadar yırtılmam olmuş içte parçalanmış kaç dikiş olduğunu söylemedi doktor 3 gün yattım hastanede .Doktora sordum neden bu kadar yırtık oldu diye ıkınamadın dedi çocuk ölüyordy karnında dedi ben şok oldum ve 11. Gün ve ben hâlâ oturamıyorum çocuğuma bakamıyorum çok zoruma gidiyor beni o an sezeryana alabilirlerdi madem çocuğum karnımda ölcekti. .Çok pişmanım sezeryan olmadığıma çok kötüyüm şuanda oturamıyorum kalkamıyorum yoruldum.Ayakta yemek yiyorum.Dikişlerim çok ağrıyor sızlıyor ne olcak böyle hiç geçmeyecek gibi hergün ağlıyorum artık çok yoruldum yaşamaya hevesim kalmadı.Vajinal doğum için o kadar yürüyüş yaptım spor uğraştım gel görki ne haldeyim. Kızlar ne olcak böyle napcam beb bu dikişler düzelir mi eski halime ne zaman dönerim .Stresten yemek yiyemiyorum.Acele yazdım detaylı anlatamadım tam fırsat bulursam anlatırım 🥺🥹🥹