minikmucizem26 Kızlar ne zamandan sonra 2 ci trimester olarak görünecez:) birinci tremesterden biran önce çıkmak geride bırakmak istiyorum😁
crknordk minikmucizem26 aaa aynı haftadayız. Cinsiyeti öğrendiniz mi acaba? Ben perşembe günü gidicem kontrole inşallah belki öğreniriz diye ümit ediyorum.
endlesslove1 minikmucizem26 bende bu geceden itibaren 2. Trimester olacağım inşallah bulantıların geçmesini temenni ediyorum 😀
minikmucizem26 Kızlar peki cinsiyeti bu haftalarda öğrenmek mümkün mü sizce? Ogrenen varmi 13 haftada
sentinuss minikmucizem26 13.haftada öğrendim ben. Ama doktor henüz kıyafet almaya başlama demişti. Doğru çıktı tabi doktorun söylediği şuan 24.haftadayım 🙂
mervekalkann minikmucizem26 fetal yaptırmazsan zor olabiliyor cinsiyet konusu ben 5. Ayımdayım hala erkek gibi görünüyor diyorlar net konuşmuyorlar detaylı ultrasonda netleşir umarım.
seher_3590 isimsiz19 ayy sizinle aynıyız 30+6 ve bende kizimi bekliyorum sağlıkla gelsinler insallah 🥰
endlesslove1 aselesea 11. Haftada doktor tahmini kız dedi bacak arasını boş gördüm dedi ayın 12 sinde randevum var 14+3 oluyorum bakalım belli olur diye düşünüyorum
seher_3590 isimsiz19 evet çok zor benim için zorluk daha erken haftalarda başlıyor maalesef şuan sanki 35 haftalik gibi aşırı ağırlaştım hiç birsey yapamıyorum siz nasilsiniz🥲