yildizayaz1998 Kırklareliye yeni taşındım edirnede iyi bi kadın doğum doktoru önerir misiniz rica etsem 🙏🎀🩷🌸
tubilina yildizayaz1998 öyle bir doktor yok size öyle söyliyim eğer sıkıntılı bir gebelikse edirneden kaçın hepsi üstünden atmaya çalışıyor.
aslbs yildizayaz1998 buradan Hazal ırmak diye bir doktor Kırklareli’ne gelmiş çok iyi diyorlar bir bak istersen şuan randevu da gözüküyor
cumcumberci yildizayaz1998 devlete hiç gitmedim bilgim yok, Ekol de Berna hanıma gitmiştim yaklaşımı ilgisi güzeldi seviyordum doktorumu , özel Trakya da Asuman ve Yasemin hanıma iyi diyorlar hiç gitmedim ben ama bayağı seveni cok
Cancuu aslbs hamileliğimi öğrendiğimden itibaren 2 kez kendisine muayene oldum bana da ilgili bi doktor gibi geldi ama maalesef tayini çıktı dendi demek Kırklareline gitmiş bence deneyebilirsiniz☺️ 2.hamileliğim yine aynı doktoruma gideceğim Ekol hast. Mehmet ali yüce @yildizayaz1998
Cancuu aslbs yok maalesef geçen gittim randevusuz , hafif lekelenmem vardı korktum kayıt bile açmadılar