Karadeniz123 Bende bi yorgunluk halsizlik hiç temizlik yapmama isteği yerimden kalkmak istemiyorum ya çok hantalım sizde de böyle oluyor mu arkadaşlar 25+5 haftalığım
DlstM Karadeniz123 valla bnde öyleym hiiç ypsm gelmiyo mutfağı bile toplarkn bin dereden su geliyo sankş🤣😂🤣🤣🤣
mercimekkkannesi Karadeniz123 vallahi ben yatılı kalanlarımdan ötürü yapamıyorum ne zaman yapsam arkasına bi yatılı misafir hoop başa dönüyo hamile diye düşünen yok tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun
rabiagucer03 Karadeniz123 malesef senin haftandayken bende öyleydim ama şimdi çocuk doğmadan genel detaylı temizliği bitireyim diye uğraşıyorum 😂
Edebyahu Karadeniz123 bende 34 haftalığım aynısı bende de var ki ağrılarım da oluyor yemek yapmak bile istemiyorum
Yegino Kelebegimmm bende öyleyim valla 😀 ama bu aralar kötü hissetmeye başladım kendimi yapmadığım için
Kelebegimmm Karadeniz123 kimse🤣eşim 1-2 defa süpürge açtı baktım temşz yapamıyor mecbur kendim 1 defa yaptım belim koptu ama
hunilimom Karadeniz123 2 gündür hiç birşey yapmıyorum sadece bi yemek yapıyorum bütün gün yataktayim havadan galiba bilemiyorum
Sevim07 Karadeniz123 33 um hiç öyle bi durumum yok vallah. Ama bunye farkı.. bide öğretmenim hala çalışıyorum 34 e kadar devam.. kimseyle kıyaslamayın bence kendinizi
IzguVeAnnesi Ben 39+2’yim hamileligimin en basindan beri ayni titizlikle temizligime devam ettim cam da siliyorum tulde asiyorum dogurucam hala temizlik pesindeyim cok kiziyorlar o yuzden😂 Sancim oldugu halde dayanamiyorum bende huy halinde maalesef yapmadan dayanamiyorum.