gizemelgin Kızlar selam, fetal dna yaptırdınız mı? Son 2-3 yıldır çok popüler. Sizce yaptırılmalı mı? Güncel fiyatı ve firma ismi için bilgilendirir misiniz?
yildirimeda gizemelgin Ikili ve uclu test yaptirmaktansa fetal dna testi daha kesin sonuc veriyor ve birkac genetik bozukluk icin tarama yapiliyor. yani fetal dna yapildiktan sonra bir daha ikili uclu testlere gerek kalmiyor. ben 2025 kasim ayinda yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 20.000 lira gibi bir fiyata yaptirmistim
buketdeniz19 gizemelgin ben yaptırdım canım salı günü 14.000 tl ye diğer testlerde yüksek risk felan çıkıyormuş hiç riske atmak istemedim tekte bitsin istedim testler
Elailelale gizemelgin Merhaba, bende yaptırdım Genoks firmasına15000 tl ye. İnsan daha rahat oluyor, cinsiyeti de doktora söylüyorlar zaten. İkili, üçlü teste gerek olmuyor
kubasiii alev06 paket falan mı oluyor fiyatı değişiyor biçok kişi 25.000-30.000 ödüyor 280$ baya düşük kalıyor bende araştırmalara başladım da merak ediyorum
dalyaluna35 Ilk gebeligimde gentana yaptirmistim, tekrar hamileyim yeniden gentan düşünüyorum. Arkadasim birkac hafta once panorama ya yaptirdi 22 veya 24 bindi, gentan da 15 bindi fiyat aldığında
alev06 Cinsiyet öğreneceğiz evet 10 iş günü içerisinde çıkacak sonuçlar araştırdık tabiki güvenilir gözüküyo yorumlar vs gayet iyi Ankara’da yaptırdık direkt bulunduğunuz bölgeye göre fark ediyodur belki