aslhnkrts9 La_sumom çok inanmam ama genel olarak ayna bende sevmem , mecbur olduğum için almıştım zamanında
beautiful_ La_sumom söylenti bilmiyorum ama yatak odamı kayınvalidem seçmişti ben şehir dışında olduğum için çok aynası var hiç hoşuma gitmiyor elimde olsa hepsini kırar bir tane tek bırakırdım
sevvoos La_sumom bende yatak odasında ayna özellikle yatağı gören ayna aldatma çiftler arasında sorunlara sebep oluyor diye duydum. Anında dolabın aynaları kapladım ahahaha Aşırı inanırım bu saçmalıklara elimde değil 😄
Deleted33000 La_sumom bu söylentileri hiç duymadım ne oluyormuş ki kız benim dolabım 5 kapaklı üçü aynalı tam da yatağımın karşısında merak ettim
Havin49_ La_sumom odam ayna dolu karşılanın konsolum şifonyerlerim hepsi aynalı inanmıyorum öyle şeylere
bsrelif Bizim eski evde büyüklerimiz yaşarken hep aynaları örterlerdi. Kanıtım yok, göz perdem açık olsaydı konuşurdum burada. Biz 3’üncü boyut varlıklarız ve diğer boyut varlıklarını göremediğimize göre sorun yok bence.
sevvoos duygumfoca ay vallahi ondan öğrenip bu deliliği yaptım bende 😄😄 Eşimde diyor bu ne Ne yaptın aynalara Dedim uğursuzluk getiriyormuş 😄 iyi o zaman kalsın öyle diyor 😂 oda benim gibi inanır hemen
duygumfoca sevvoos bende çok takıntılıyım ya 🤣 saç kesme tırnak kesme tarihlerini bile dikkate alıyorum
sarilale123 La_sumom ben inanırım eşimmkızar inanma şöyle şeylere ne alakası var der . Bende aynaları yatağı görmeyecek şekilde düzenleme yaptım ama