Herkesin hikayesini heyecanla okurdum. Şükür banada nasip oldu. Gece belimde ağrılar vardı. Sonra uyudum sabah kalkincada hafif ağrım vardı. Lavaboda kan geldiğini gordum. Kan gelirse gel demişti doktorum. Saat 11 gibi hastaneye geldim. Gelirken sancılar 5 dakkada birdi. Ama beni rahtsiz etmiyordu. Tansiyon problemim vardı gebelik boyunce gebelikte çıkıyor. Hemen tansiyonuma baktılar. Sancı geldiği an 16 oluyodu. Doktor muayane etti ve benim şok 7 cm olmuş dedi ama ben çok rahat dolanıyordum. Tansiyonumu düşürdüler. Sonra yukarı odaya ciktik. 4 farklı doktor muayene etti evet acilmam çok hızlıydı. Ben hala rahattim. Ama bebeğin kafası ve gövdesi büyük normal riske atmayiz dediler. Ve üzüldüm 7 cm ile acil sezeryan oldum ama nasip bebeğim bu şekil gelmek istedi. Spinal oldum. Hiçte korkulck bişi değilmiş . Şükür doktor ve hemşireler çok iyidi. Şu an hastnaeden yaziyorm 3. Günüm ama rahat kalkiyorm. Demem o ki nasibi neyse o oluyomus ilk dogumimda normaldi. Bu sezeryan nasip oldu. Sükur ikimizde saglikliyiz. Hastane ve başka bişi ile ilgili sormak istediniz birşey olursa cevaplarım.
Herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim 🌸 Benim minnosuma kavusmam böle oldu🥹