Kelebek90 Elif01 göğüs ucu ile oynamak erken doğum nedeni deniliyor, yorumlarda tarif etmiş bir arkadaş enjektörle gebelik öncesi denemiştim işe yarıyor, hastane çantana koy bi tane yeter çıkar mutlaka
Seyma0016 Elif01 Ay evey aynı dert bendede var bende ne yapıcam bilmiyorum sizin sayenizde bende bilgilenicem teşekkür ederim 😊
HalisEbruoban Elif01 canim oluyo ama kan aksa bile bebek emiyo ondan korkma ama senin canin cok yanar gogusunun kahverengi kismini komple kavrarsa daha cabuk iyilesir kotu dusunme iyi dusun iyi olsun banada senin sutun olmaz gogusun bile yok diyorlardi ama uc bebek doyuracak sutum vardi sezeryan olmama ragmen hemen geldi kimseye bakma
Elif01 Alyamali bugün bile yazıyı yazmadan önce banyo taptıö ve oynadım gerçekten hiç böyle bilmiyordum 😔
Alyamali Elif01 internetten bakabilirsin doğumu başlatmak için normal yöntemler dediğinde ilk sıralarda çıkar göğüs ucunu uyurmak🤗 bebeğiniz emer sıkıntı yapmayın annesi
Balkaymak61 Elif01 doğum zamanına kadar çıkmazsa göğüs ucu çıkarıcı kullanırsınız şuan göğüs uçlarınızla oynamayın hormonları tetiklediği için erken doğuma neden olabiliyor
Seyma0016 Elif01 siz sormasaydın bugun yarın ben soracaktım 😊 evet sizin sayenizde bende bilgilendim 😍
Uykusuzgeceler Sever kesinlikle işe yarar bunu hemşire kuzenim hep söyler ama bilen kişi sayısı çok az
Busra_bugraaa Elif01 sakın meme ucunu ovalama canım erken doğum riskini arttırıyor merak etme emzirdikçe çıkar birde göğüs ucu falan kullanırsın