Elif01 Kızlar merhaba ben 23 haftalık gebeydim ve daha 20 yaşındayım meme ucum yok benım herkes zorlanacağımı söylüyor bu durumu yaşayan ve çıkması için bişeyler yapan var mı ? Banyo da yıkanırken ucunu ovala dediler ama yapıyorum hiç yok sanki içine girmiş gibi 😔😔
Mom89 Elif01 cnm sut girince ucu hafif cikiyor bebek emincede ucunu kavradiktan sonra uc cikiyor merak etme simdiden dokunma zararli rahime.uyari veriyorsun allah korsun erken doğuma neden oluyor hidr slikon uçlar var
Selimunl Elif01 göğüs ucu çıkarıcılar var bir bakın isterseniz. Benimde tam tersi çok büyükler çok rahatsız ediyolar beni ☹️
Yasemincifci Elif01 onu doğurduğun zamn şırıngayla çekip verirsin bebeğin emdikcede ucu cıkar dert etme
Oglanannesi11 Elif01 kimseyi dinleme meme ucunun olmasına gerek yok zaten emzirirken çocuk ağzını komple kocaman açtığında o kahve rengi yeri komple vereceksin ucunu değil sadece ucunu verirsen yare olur göüsün
Mom89 Elif01 yok be cnm benim.gogus uçlarım ikiside çok bebek süt yokken emdi bi kaç defa ve ben slikon üç kullandim eğer doğru emzirirsen hiç yara olmaz
Popmum Şu an göğsünle uğraşma fazla hem tahriş olur hem de süt gelir bebek gelince düşünürsün onu benim de ucu içine kaçıktı 32+5 oldum dışına çıktı kendiliğinden minicik süt de geliyor hatta
Sever Elif01 canım bi tane enjektör alıyorsun onun iğne takılan tarafını kesiyorsun pompa kısmını o baştan çıkarıp diğer başa takıyorsun ve meme ucuna bununla pompa yapıyorsun çıkıyor zamanla
Uykusuzgeceler Sever kesinlikle işe yarar bunu hemşire kuzenim hep söyler ama bilen kişi sayısı çok az
Sibelemre Elif01 benimde çok küçüktü hamile kalınca olgunlaştı şimdi de diyom bu nasil büyüdü böyle ucu kocaman oldu
omertosvedos Elif01 sıkmadan masaj yapmak lazım diye biliyorum ben de hemşirem öyle demişti. İnternetten masaj yöntemlerini araştırabilirsiniz
Srfn11 Elif01 Canim benimde yok anneminde yokms ama suan sut vermedgmzden oyle yeni dogum yapmis iki arkdsiminda yoktu ama cikior o yani bebek emdikce uzulme sakin
Elif01 Srfn11 benim eltimin gelini hiç yokmuş ve çok zorlanmış yaralar olmuş bebek içmek istememiş kadın bağırıyormuş acıdan
Greler2505 Merhaba gögüslerle fazla oynamak süt hormonu gelmesıne sebep olur. Rahimde gevsemeye neden olur. Oyuzden kesınlıkle gogus ucunuzla oynamayın 40. Haftalara yaklasmadan gögüs ucu yumusatıcı kremler bıle önerilmiyor. Benım annemınde hıc gogus ucu yok hepımızde anne sütü emmişiz. O sut gelır tutmak ısteyen bebekte emer