2prensesannesiiii kızlar ben regl olmayı bekliyorum duphaston ayın 1 i başladım 5 gün sabah akşam içtim şimdi regl olmayı bekliyorum bu ayın 10 nu olurum diye düşünüyorum pcos var bu arada regl olup bittikten sonra ovülasyon kullanacağım 30 adet yeterli gelir mi ?
2prensesannesiiii reyhan96 11. gün başlamayı düşündüm ama tamam 5 gün sonra başlarsam yeterli gelir diye düşünüyorum günde 2 kez dimi
meermaaiid 2prensesannesiiii Canım regl bitimin de hemen başla 1 adet yapsan yeterli öğle saatlerin de yap 2 saat önceden sıvı alımını kes hep aynı saatte yap koyulaşma başlayınca 2 ye çıkarırsın olmadı 8 saatte 1 yaparsın önemli olan aynı saatte yapılması
reyhan96 2prensesannesiiii ben yaptıgım şekilde anlatıyım benimde polikistik var ortalama 30 ile 40 gün arası değişiyodu adetim bende otuzlu aldım adetten 5 gün sonra başladım adetime bir hafta kala yumurtlamayı gördüm. İki kere yaptım hep böyle adetime günler kala oluyodu yumurtlamam
reyhan96 2prensesannesiiii sabah kalkıyorum ilk idrarla kesinlikle yapmıyosun idrarım gelsin diye suyuda abartma ama hep aynı saatlerde yap bu çok önemli öğlen gibi denk geliyodu benimkiler