bsknr Hangisi daha kullanışlı olur karar veremiyorum sırt çantası mı el çantası mı marka modelde de çok kararsız kaldım
aslhnkrts9 bsknr sırt çantası bana daha kullanışlı geliyo , e bebeğin kendi Markası olan çanta var bende içi de geniş baya eşya alıyo
lberramom merrrvees Merhaba memnun musunuz bende o marka düşünüyorum ama hangi kumaşını tercih ettiniz acaba?
ozlemyilmaz60 lberramom ben deri olanını aldım canım çünkü dışı kirlendiği zaman silmesi falan çok kolay islak mendille direk siliniyor onun dışında yıkama gibi bir zorluğu yok
merrrvees lberramom merhaba gayet memnunum deri olanını aldım herşeyin yeri belli çok kolay oluyo herşey
k86 Skip hop sırt çantası aldım. Ama aklım mcd de kalmadı değil. Çünkü duruşu çok şık :) istediğim renk stokta olmadığından almamıştım
edaonyurtttt bsknr sırt çantası genel olarak güzel durmuyor bence.ben Zara’dan aldım diğer anne bebek çantalarına kıyasla daha güzel geldi bana.çoğu anne bebek çantası çok çirkin🤣
bahartopcu bsknr lucina sırt çantası alt açma bezi ve organizatör çantası olan üçlü setini aldım. Su geçirmiyor. Litre olarak geniş. Yıkaması kolay. Güzel renk seçenekleri var