QuenMom Dilekyagmur Canım ben henüz mevsimi gelmediği için giremedim ama temiz su oldukca üç dört aydan sonra girebilirsin yani. Ben tatildeyken bir sürü hamile bayan vardı karınlarıda baya büyüktü sırt üstü yüzüyorlardı☺️
Oglanannesi11 Dilekyagmur ben hamile kaldığımı öğrendiğim zaman girmiştim TAtile gitmiştik 2-3 aylık felandım girmiştim
Zmcnsgnc Dilekyagmur ben 5. Hafta bile girdim ama çok denizde kalmadım. Tuzlu su çok faydalı hem. Havuz asla girilmemeli
Dilekyagmur QuenMom bende denizde çok gördüm hamileyken denize giren ama hiç kendim girmedim ilk hamileliqimde çok korktum giremedim ama 2.hamileliqimde insallah gircem :)
DlstM QuenMom cnmm normal balıklama vs her türlü atlama yasak ama norml sırtüstüdd yüzüstüde yüzülblr diye biliyrm bn 😂😘🙈
Busekaratas Havuza girmek sakıncalı hatta enfeksiyon sebebi bana tatilde yasaklamıştı 2 aylık hamileyken girmiştim denize çok ileri uzanma hareketi olucak şekilde kulaç atmadan sakin bi şekilde yüzebiliceğimi söylemişti doktorum güneşlenmeyide şemsiyesiz güneş altında açıkta kalma demişti İlk zamanlar sıcak halsizlik baş dönmesi olduğundan zaten güneşte kalmal iyice halsizleltiriyo ama sonrasında yüzme hamilelere sakıncalı değil bildiğim kadarıyla
Keyferli Dilekyagmur hamile olduğumu öğrendim ertesi gün tatile gittik 1 hafta boyunca hergun denize girdim 😁
Tugba2626 Ama 1.5 aylık hamileyken 1 hafta girdim denize doktorum izin verdi istediğin gibi yüz dedi hiç bir sakıncası YOk aksine çok faydalı
Dnzcngz Dilekyagmur 1. Haftasından 16. Haftasına kadar girdim sonra havalar soğudu zaten o yüzden giremedim ama doktorum yüzmemi önerdi o yüzden havuza da gittim yüzdüm.
Duyguanneoluyor Dilekyagmur ayy denize girdim hamile olduğumu bilmiyodum minicikti meleğim şimdi 34 haftalık kocamn olduk yaz hamilesi olsam şimdide girerdm çok fazla yormadan