Abs180220 Buralar fena gece uykusuna hasret kaldım , gündüz arada vuran sancı gece sıklaşıyor midem bir rahat vermiyor wc ile kankiyiz hanımefendinin gelmeye niyeti yok 🥰😂
gunelozturkq Abs180220 yaa bende 36+2 yım miğdem inanılmaz ekşiyor ilacda işe yaramıyor artık o kadar ileri safhada miğde ekşimem kusuyorum 🥲
Lexias Abs180220 ay o kadara kalmayayım diye çok dua ediyorum ben suan bile mahvoldum Allah size sabır versin. 36+5
tugbaustuntas Abs180220 38+1 aynı durumlardayim gelse artık diyorum sancı var düzensiz hep düzene girse oh diyecem yada vah derim orasını bilmiyorum😂😂 ama rahatlamak istiyorum artıkkk çok zor durumdayım bu arada kızlar benimde mide yanmam çok aşırı oluyor arada duruyor tekrar başlıyor akşam yatmadan karbonatlı su için bana hiç bir şey fayda etmedi karbonatlı su sayesinde uyuyabiliyorum artık umarım işe yarar sizde de🌸
Abs180220 gunelozturkq ay geliyor geri gidiyor valla boğazıma kadar benimde aynı çıkarcam diye korkuyorum her gün hiç sevmem 😂
gunelozturkq Abs180220 vallaha ben artık iki gündür ne yesem düzenli çikariyorum o yüzden yemek yemeğe korkar oldum millet son aylarında deli gibi kilo alır ben kilo veriyorum pazartesi doktor kontrolum var sezeryana gün verecek doktorum inşallah bebiş kilo almiştir maden suyu ve gaviscon içiyorum fayda etmiyor artık her halde kronikleşti
Abs180220 gunelozturkq yok hiçbir şey fayda etmiyor anlık rahatlatıyormuş gibi oluyor sonra hop tekrar başlıyorrrr, diren gün belli olacakmış bir şey kalmamış benimki belirsiz 😂
gunelozturkq Abs180220 ay evet tek tesellim şuan bu vallaha günüm brlli olacak diye sabr ediyorum inşallah doğumdan sonra düzelir bazen hiç duzelmeyecekmiş gibi hissediyorum 😂
Abs180220 tugbaustuntas ayyy evet ya düzenli olsa her şey tamam olacak ama vurup vurup geçiyor, doktora geceleri daha çok vuruyor diyorum vursun vursun daha fazla vursun keşke diyor 😂 ilk defa duydum karbonatlı suyu ne kadar koyuyorsunuz acaba bir bardağa zararı olmaz mı kiii
tugbaustuntas Abs180220 bende dedim düzensiz çok oluyor sancım diye çok güzel diyor hiçte güzel değil 😂 canım karbonatlı suyuda burda biri bana önermişti ben içiyorum bi zarari olmadı bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat atıyorum tek içişte içmeye çalış sonra yarım bardak daha su iç benim midemi baya rahatlatıyor
Abs180220 tugbaustuntas ay denicem mutlaka özellikle uyucam zaman mahvediyor beni ay, sağol canım valla 😂