Gmzle Kızlar sağ bacağımda zaten varis var sabah uyndigimda bi kramp girdi aman allahım çok kötüydü ilk gebeliğimde de kramp oluyordu ama son aylara doğru yine başladı şimdi ağrısı Hla var geçmedi normal mi bu
reys Gmzle bana da normalde çok kramp girer. Gebelikte hep girmek üzereyken son anda girmedi böyle çok şanslıydım. Öyle bi giriyor ki günler de geçse acısı kalıyor. Magnezyum kullanıyor musunuz o çok iyi geldi bana
ozlm199393 Gmzle etkisi olur banada yatakta gerilirken oluyor arada uyku esnasında 😏özellikle muz ve sade sodayı da tüketmeye çalışın
reys Gmzle kesinlikle kullan ben gebelikten önce bile kullanıyordum kullanırken girmiyordu sırf kramp için kullanıyordum. Gebelikte zaten doktor da öneriyor kramplar için bi görüş doktorunla
ozlm199393 Gmzle ben ilk hamilelğimde son aylarda magnezyum ilacına başlamıştım ve gecelerim kramplarla berbat geçiyordu çokta fayda göremedim o yüzden bu defa çok erken verdi doktorum ve nerdeyse üç dört defa olmuştur 38 haftaya girdim
ozlm199393 Gmzle çok geç değil bence başlayın duruma göre hatta dozunu doktor ikiye çıkarıyor sabah akşam şeklinde baya rahatlarsınız çünkü gerçekten o krampın sonrasında birde oluşan ağrısı acısı berbat bişey