mucizebebegimmm Herkese selaaammm. Kızlar kullananlar bilenler bana bi söyleyin arada ki fark ne? Hangisi daha kullanışlı? Hangisini almalıyım? Acil destek lütfen 🙂🙂
mucizebebegimmm bsya kıyafetleri yıpratma gibi şeyler duydum kurutmalar için. Gerçekten çok yıpratma var mı?
18099 mucizebebegimmm Kullanmaya bağlı her birinin çamaşır makinesi gibi programı mevcut doğru kullanma ve ısı kıyafeti ne küçültür ne yıpratır direkt kafaya göre kullanmamak lazım 😊
bsya mucizebebegimmm hayır ben öyle bir sorun yaşamadım tamamen kullandığın programla ve kumaş türüyle alakalı olduğunu düşünüyorum
smyye12345 mucizebebegimmm kesinlikle öyle bir şey yok çamaşır makinesi gibi düşünün bunu kullandığın programa göre değişiyor her şey
mucizebebegimmm 18099 kız bazı yerlerde de yoğuşmalı daha fazla yakıyor diye okudum sanki. Yanlış hatırlıyor olabilirim baya oldu çünkü.
mucizebebegimmm 18099 ya valla çok duydum bi sinir olmadım da değil yani. Kurutma ne yapabilir kiii bu kadar ay yok alma çok yıpratıyor diye kötüleyebilirler e o zaman kullanmayınnn 😂 cidden bunu çok duydum merak ediyorum
mucizebebegimmm bsya yani yıpratma olayını çok duygum görümcem çok dedi bide çok yıpratıyor biz pek kullanmıyoruz vs diye. Başka yerlerden de duydum da görümcem ısrarla diyince acaba mı dedim bilemedim bi.
mucizebebegimmm bsya hadi ya 🤔 mağazada bakarkende soracağım yani ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ısı pompalı daha az yakıyor diye duydum sanki ama yanlışta olabilir
smyye12345 mucizebebegimmm bendeki arçelik marka ısı pompalı aşırı derecede memnunum kesinlikle ne çekme ne solma oluyor elim ayağım oldu toz oranı çok azaldı evde bence her evde olması gereken bir şeymiş
mucizebebegimmm smyye12345 toz için söyleyen çok kişi var. Tüm eşyalarım Bosch bunuda Bosch almak istiyorum. Yıpratma olayı düşündürdü. Bakalım nasipte hangisi varsa o olur ☺️
Es07 mucizebebegimmm Arçelik 901 kmpx 1 irontouch proscent technology Ütülü gibi kupkuru çıkarıyor Alerjiye karşı süper bence Memnunum 🤗
mucizebebegimmm smyye12345 ay çok sevindim ya bunu okuduğuma beni tek düşündüren tarafı buydu ve buna rağmen alacağım dedim. Kış günü asla çamaşırlar yetişmiyor yıprandım. 1 haftam çamaşırla geçiyor bitene kadar yenisi oluyo adeta. Bebe zaten 2 güne bi yıkanacak neredeyse
18099 mucizebebegimmm Evinde çamaşır tozundan ne kadar rahatsız olduğunu anladığın an ve bebek çocuk olduğu zaman ozaman anlıyorsun al büyük kolaylık
bsya mucizebebegimmm muhtemelen yanlış program kullanıyor 1 yıldır kullanıyorum hiç yıpratma olayını yaşamadım