aydkut Yusra12 ben sezeryan anıyla ilgili sormak istiyorum. Herhangi bir cekistirme baskı dokunus hissettinizmi ameliyat anında.
aydkut Yusra12 peki bu his, yapilan her islemi anlamak gibi mi mesela dikildigini kesildigini deriyi cekistirdiklerini hissetmek gibi mi. Yoksa cok daha yuzeysel birsey mi? Acı olmasa da bunları hissetmek korkutucu degil mi paniklerir insani
Yusra12 aydkut evet dikildiğinizi kesildiğinizi hissediyorsunuz. Size sakinleştirici veriyorlar sanırım o yüzden panik olmuyorsunuz çok fazla. Ben çok panik biriyim stres olurum ayrıca sakinleştirici yapacak mısınız diye sordum evet yapacağız demişlerdi
aslanannes Yusra12 randevuyu nasıl aldınız ve muayene ücreti ne kadar birde ilk bebeğiniz mi ben sezeryan olmak istiyorum istesem yaparlar mu acaba
aslanannes menekseaysegul merhabalar gittiniz mi doğum için ne şekilde doğum istiyorsunuz acaba istefiğimizi belirtsek yaparlar mı
menekseaysegul aslanannes ben zaten ilk gebelik sezeryan muhtemelen Buda zaten sezeryan Perinatoloji takipliyim
sudekaplan aslanannes sezeryan şekilde yaptım kendi isteğimle çok konuşkan iyi kişilerdi güzel geçti🌸
aslanannes sudekaplan doktorunuzun ismi neydi bende sezeryan istiyorum bende gideyim takininiz oradamıydı
sudekaplan aslanannes ben direkt muane yönünden baktırdım hep ama fadime hemşire var o bakıyor genelde o çok iyi hemde ama ultrasyon olsun nst olsun hep başkaları baktı bi doktorum yoktu kendim direkt girdim hep
tubbbi nsndyg merhabalar bende erdem hocsdayım benim bebeğim 33 hafta olana kadar göstermedi. Erdem hoca bir çok kez uğraşmasına rağmen ne yazıkki pozisyon olarak göstermedi. 33. Haftada alabilmiştim resmini
nsndyg tubbbi merhaba 27 haftalıkken gösterdi verdi görüntüsünu önceki haftalarda 28 haftalıkken renkli açıyorum demişti vücudu yaglanip bebek görüntüsünu aldığı icin