Gebeliğimin başından beri erdem hocaya takipliyim. Erdem hoca gerçekten bilgili, sabırlı, net cevaplar veren bir hekim. Hacettepe üniversitesi doğum için burada yeterli yorum yok maalesef. 40 haftamız doluyordu ve bebeğimiz doğal yolla gelmemekte ısrarcıydı ve son ayların yorgunluğu inanılmaz fazlaydı üzerimde. Son kontrolümde çatı muayenesi yaptığında açılmamım olmadığını ve kemik yapımın biraz dar olduğunu söyledi. İstersem fitil ve suni sancıyla normal doğumu biraz izleyebileceğini istersemde direkt sezeryana alabileceğini söyledi. Aslında en başından beri normal doğum istiyordum. Ama suni sancı her zaman beni korkutan bişey oldu. Sezeryan doğum yapmaya karar verdim. Sabah 9.40 gibi ameliyathaneye geçtik ve 10.06 da bebeğimin ağlama sesini duydum. Gerçekten çok güzel bi duygu. Bebeğimi sildikten sonra yanıma getirdiler. Ten tene temas yaptık. Sonrasında odaya aldılar bebeğimde geldi hemen. Hemşireler her an yanınızda, çocuk doktoru, kadın doğum uzmanları, anestesi sürekli sizinle ve bebeğinizle ilgileniyor. Kesinlikle erdem hocayı ve hacettepe üniversitesini önerebilirim.