avukatannem 15+4 teyim ancak dışardan hamile olduğum henüz belli değil acaba hamile göbüşü ne zaman olur bazen hamile olduğumu unutuyorum 🙈
Dlrdgn avukatannem ben 18. Haftadayım karnım baya belirgin 6 kilo aldım şimdiye kadar 🙈 ama ikinci gebeliğim ikinciler daha erken belirgin olur derler
sutluemzik avukatannem 15+6 haftalığım 2. Gebeliğim henüz çıkmadı, yemekten sonra şişkinlik olup geçiyor sadece.İlk gebeliğimde de 6. Aya doğru belirgin olmuştu.
kayzerhelen 36 haftalik hamileyim hala kimse anlamıyor hamileyim olduğumu, yemek yemişim de şişmisim gibi djsjsjsj 28 haftaya kadar bayağı düzdü
Dlrdgn avukatannem 2-3 kilo çok iyi bence bu haftaya kadar ben çok dikkat ettim ona rağmen anlamadan almışım sağlık olsun napalım inşallah doğumdan sonra kolay gider kilolar 🙈
sutluemzik avukatannem Sağlıkla alın kucağınıza🤲🏻 benim ilk gebeliğim de Ağustosta sonlandı göbek büyük olunca zorlanıyor insan ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi gözüyle bakıyorum şu an 🫠
avukatannem beautiful_ dışardan belli yani maşallah 🥰 aslında ben de heyecanlanıyorum böyle gebelik hissedilmiyor gibi oluyor hdjdjdj
beautiful_ avukatannem evet ilk gebeliğimde çıkmadı baya geç çıktı çok üzülmüştüm doğuma giderken bile yoktu bunda baya erken çıktı ablamlara fotoğraf atıyorum inanmıyordu bile 😀🤭