Arkadaşlar ben geçen sene şubatta bebek için ilk doktor randevuma gittim o zaman 35 yaşındaydım amh değerim 1.48 çıktı haziran ayına kadar normal denedik tabi takviye diyetisyen desteği aldım yumurtalık sağlığı için. Haziran ayında kendi isteğimle tüplerime baktırmak için rahim filmi çekildim ve rahim girişinde polip çıktı alınması gerekiyor dediler. 3 doktora gittim hamile kalmaya engel düşük olasılığı oluyor dediler ve temmuzda histeroskopi oldum. Ağustos ve eylül ayında ise hiç yumurtlama görmedim ve adet sürem kısaldı, rengi değişmeye başladı. Tekrar doktora gittim eylül ayında ise 0,70 amh çıktı diğer testlerimle birlikte 3 folikül göründü ve erken menepoz teşhisi aldım tüp bebeğe yönlendirildim. Bir sonraki adetimde devler hastenesi, üniversite hastanesi ve 3 özel tüp bebek merkezine gittim o ayki amh testim yine 0.70 çıkıyor ve folikül sayım yine 3 göründü. Kasım ayında tüp bebeğe başladım. Ve 5 yumurta toplandı gonal f 375 vurmuştum. 5 yumurtadan 3 ü döllendi. Ve 3. Gün donduruldu. Tüm dünyam yıkılmış gibi 3 gün yataktan çıkamadım ve yemek yemedim. Ondan sonra tam 2 ay önce görüştüğüm diyetisyenin sırası bana gelmişti. Bu bir ışık dedim tedavi devam eder olurda olumsuz olursa yeni tedaviye hazırlanırım dedim. Bu sırada 2 adet bekletti doktorum rahmim dinlensin ilaç etkisi çıksın diye. Geçen ay rahim kalınlaşması 6,5 mm kaldı ve transferim erteledi. 4 gün önce tekrar adet oldum ve estrofeme başladım bu arada depresyona girdim diyetisyende zam yapınca bırakacam dedim. 3. Gün yani dün gidip yeni bir kadın dığumcuya durumu anlattım değerlerim değişti mi merak ediyorum dedim. Amh değerim 1,59 çıktı tsh ve fah değerim çok iyi yöndeydi. İnanamadım bu sabah folikül saydırmaya gittim. 5 sağda 5 solda folikül göründü 2 tanede küçük var olgunlaşır dedi. Bu ay çok elverişli görünüyorsun dedi ve rahim kalınlığım 5,5 idi. İçim öyle umut doldu ki anlatamam. Tüp bebek doktorumu aradım koordinatör açtı telefonu testin yanlış olduğunu amh değerinin artmayacağını söyledi. Bende ne düşüneceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz