turkmenoglu Kızlar gebelikten önce beyaz kremsi akıntı yaşayan oldu mu gebelik berlitisi olabilir mi ?
mutluuuannemmm turkmenoglu bende oldu bi kere 1 hafta önce ele geldi bikerede bu sabah regl 11 Şubat bakalım
nilruhu turkmenoglu bendede 2 3 gündür bugün daha yoğun beyazımsı çok hafif sarı kremamsı bir akıntı var. Yerleşmede de olabiliyormuş heyecanla bekliyorum🥹
annebebeka Akıntının kıvamı ve rengini bilmiyorum ama, hamilelikte artıyor benim akıntım zaten fazla oluyordu hamilelikten sonra daha çok artti
sineminkooo turkmenoglu 17 haftalık tam 🫶🏻 süreç adet gibi ilerliyor ben adet olmadan daha sarımsı bi akıntı olurdu ama hamile olduğumu öğrenmeden önce vardı beyaz akıntı bende adet sanmıştım meğerse gebelik varmış 😌🫣🤣 gebelik boyunca oluyormuş zaten rahim büyüdüğü için ve koruma oluşturuyormuş 🫠💕 düzenli çamaşır değiştir bekletme sende belli olmasa bile enfeksiyon kapmamasına dikkat etmelisin 😍❤️
turkmenoglu mutluuuannemmm geçen ay 9 unda olmuştum ama Aralık ayında 14 ünde olmuştum geçen ay 5 gün öne gelmişti bu ay da yine öne gelir diye bekledim ayın 4 -5 i gibi olurum zannetmiştim ama hala olmadım 9 undada olmazsam test yapacağım bu sabah yaptım ama çizgi göremedim
mutluuuannemmm geçen ay benden 3 gün önce olmuşsunuz ben 11 Şubat bekliyorum bugünlerde olmanız gerekiyor umarım güzel haberler alırsınız
turkmenoglu sineminkooo anladım sağlıkla alırsın inşAllah kucağına canım işim garibi bir iki kere sarımtırak akıntım da oldu uzayan tarz da ama beyaz da oluyor anlamıyorum ya 🤦🏻♀️
sineminkooo turkmenoglu biraz kendini dinle çiçeğim kimseyle kendini kıyaslama 🌸 her ne yaşarsan kendine has şeyler yaşayacaksın 💙hayırlısı olsun hakkında sağlıkla olsun her ne olacaksa idrar testi yapmayı denesen aslında sabah ilk idrarla 🫠💕