MDilayAy Kızlar merhaba. 37+1 deyim. Bugün kontrolüm vardı. Doktorum bebeğin kafasının 40. Haftayı da geçtiğini söyledi. 10 cm dedi. Normal doğum istiyorum ben. Kafası büyük olduğu için zor olacağını söyledi. Haftaya çatı muayenesi olacak. O zaman tam bir şey söyler sanırım. Böyle bir şey yaşayıp normal doğum yapan var mı aranızda???
Ela11 MDilayAy bende 34+3 üm banada 1 hafta önde dedi bir problem olmayacağını söyledi acaba normal olur mu benimde senin baya öndeymiş
260814 MDilayAy benimkide aynı Özele gidiorm açık açık dedi norml Doğum yapamazsın diye sıkıntı olur dedi sezeryan dedi 25 Mayıs’ta günümüz doluyo 15 inde alırm dedi
GamzeCan MDilayAy canım benmki 4 hafta önde gözüküyodu kücück doğdu kafası doktorun en iyisini bilir ama yanılabiliyolar istersen bi doktora daha gözük
MDilayAy Ela11 senin 1 haftaymış. Sonuna kadar öyle giderse sıkıntı olmaz sanırım. Ama benim 3 hafta önde. Umarım çatı muayenesinde normal olur der.
260814 MDilayAy kafası 3 hafta önde babası gibi koca kafalı olcak ☺️Ondan zor dedi birde çok hızlı kilo alıyo dedi hatta inanmadım başka doktorada gittim aynısını Söledi
MDilayAy GamzeCan eşim de başka doktora da görün dedi. Yine de hayırlısı olsun tabi ama normal doğum istiyorum umarım dediğin gibidir benim de 😊
MDilayAy Cgdm123 önceden bana da bir şey demiyordu. Artık doğum yaklaştıkça demek ki normal doğum zor olur ama yine de çatı muayenesinden sonra karar veririz dedi
260814 Cgdm123 banada bir sorun olduğunu sölemedi sadece normal doğm çok zor olur dedi sıkışabilr dedi risk almayalım dedi
Mahidevran61 Benimde 100 yani sinir 38+3 üm cati muayenesinde bı sorun cıkmadi Dr. Yapabilirsin dedi arkadan gelen göbek ve bacaklar normalleşme sürecinde dedi