Adaym Doğum sancısı nasıl oluyor? Nişan gelince hemen hastaneye gittiniz mi ya da gitmeli miyiz ? Su gelmesini beklemeli miyiz ? Sizlerde nasıldı süreç?
beyzzsenturkkk Adaym günlerdir kaka yapmamışsın da bi gaz çıkarsan sanki tüm ic organların bosalıcakmıs gibi hissedecekmişsin gibi düşün öyle bi doluluk baskı hissi😄
mysunshine1 Adaym bence herkeste bu farklı oluyor çünkü bazıları kasıklarında hissediyor bazıları belinde benim hep belden sancım giriyordu böyle yoğun regl ağrısı belden kalçaya doğru vuran bi ağrı bazen üşütmelerde de bu ağrı olur ya onun ekstra şiddetlisi işte ama daha çok şiddet bekleme ben doğuma girince şaşırmıştım bu kadarmıymış yani çok üst seviye bi ağrı bekliyordum max karşılayabilecek bi ağrı rabbim yardım ediyor çok şükür
mutlubalik Bende şöyle olmuştu sabah uyandım ayağa kalkmamla yere geri çömelmem bir oldu sanki kasıgımı biri bıçaklıyor gibi bi histi ayaga kalkacak gibi oluyorum daha beter ağrıyodu geri de hemen hastaneye gittik zaten nişan, su falan gelmedi bende
betaaaasx Benimki afedersin sanki ishalmişte yapamıyorum gibiydi 4 kere falan lavaboya gittim baktım bişi yok sadece ağrı giriyor o zaman anladım doğum sancısı olduğunu