Alya05 Ne yapıyorsunuz kızlar nasılsınız? Ben Reyyanı yatırmaya çalışıyorum diğer kızlarında yarım saati kaldı yatağa geçecekler, ve açım aççç 😂🤣😂 @QueenBahar_ @eslem2121 @Selim_Alparslan @kahvesever__ @annekiz6141 @kurkmantosuzmadonna @deletedmom43191
deletedmom43191 Alya05 cok sinirliyim canim malesef iyi değilim yorgunum bitkinim sen nasilsin canim hatırlanmak güzel bisey cok teşekkür ederim verdiğin değer icin
kurkmantosuzmadonna Alya05 şu sıralar modum düşük canım. Burda yazamayacağım bir takım şeyler üst üste geldi. Sen nasılsın ?
1oglanannesi Alya05 oglumu şimdi uyutdum sonunda uyudu çok yorgunum belim kopuyoo 🥲 kocam arkasını döndü uyudu çoktan bende sıkılıyodum iyi gördüm bu postu 🫶🏻
Alya05 deletedmom43191 Allah kolaylıklar versin inşallah Özel değilse neden sinirlisin Bende iyim elhamdulillah yorgunluk var
deletedmom43191 Alya05 ev işlerine sinirliyim dur durak bilmiyo isler bugun 4 parti camasir yıkadım hala sepet dolu
beautiful_ Alya05 senden de kuzum 😀😀 ne yapıyorsun adana dedin canım çekti koca evde değil kar yağıyor sipariş buraya gelmiyor ne yapacağız 😀😀
Alya05 deletedmom43191 vala öyledir yapacak bir şey yok kendini sıkıntıya koyma Benmde bugün işi yarına, yarının işi kaç gün sonraya kalır 😁😂 yetişemiyorum bebek ve çocukla zordur napalım
deletedmom43191 Alya05 bak tum gun boyunca is yaptim kasiklarim bile ağırdı yinede yok yetisemiyorum ise