Minkowski07 Kızlar artık isim konusunda son soru soruşum çarşamba doğumum var sizce kızımın ismi Afra mı Hüma mı hangisi daha güzel hoş başka isimlere de açığım 🌸
beyzzsenturkkk Minkowski07 meyra nasıl afra bana çıtı pıtı gelmiyor ya bilemiyorum icinize sindiyse koyun benim listemde bunlar vardı BERİL LİDYA İNCİ MELİNA İPEK ÂLÂ biz âlâ da karar kıldık🥹
Minkowski07 sibel3329 Afra ismine bayılıyorum ama zarif gelmiyor sanki ama yine de çok beğeniyorum o yüzden kararsız kaldım Hüma da hoşuma gidiyor
sibel3329 sibel3329 Minkowski07 hüma diye arkadaşımın kızı var. Eğer isimlerin analizine falan bakıyorsanız. Bizim hümamız fazla nazlı uyku bilmez biraz yaramaz ve şımarık. Tabi her çocuk aynı olmaz 🥰 isim önerisi olarak Efnan Eflin Milena Melin Laren İzem Vera Pera Sare Lavin
beyzzsenturkkk Minkowski07 doğumuna çok az kalmış şimdiye kadar kesinlikle ismi bu olmalı dediğin bir isim olmadı mı gördüğün duyduğun falan ben çok sabırsızım günlerce düsündüm en basından belirlemek istedim 🥹
Minkowski07 beyzzsenturkkk aslında oldu ama eşim hepsine olmaz koymam dedi ve karar veremedik bir türlü
Minkowski07 beyzzsenturkkk defne Hüma Eflin güneş Afra Asya Beril Umay bu isimleri beğeniyordum Afra ve Hüma hariç hepsine olmaz dedi
gvnrzz Minkowski07 afra sanki söylerken bana kaba geliyor. O yüzden Hüma daha kibar daha hos. Baska öneri de Duru, Nil, Beren
Minkowski07 sibel3329 teşekkür ederim inşallah yaramaz olmaz bir oğlum var yeterince yaramaz uyumaz 😂🤦🏻♀️