beautiful_ Evet anneler öncellikle nasılsınız nasıl gidiyor ❤️ Kaçıncı gebeliğiniz ve göbüşler ne durumda 😀 Benim ikinci gebelik göbüş şimdiden çıktı biz 13+6yız bebişin cinsiyeti belli değil hâlâ sizde durumlar nasıl ❤️
beyzzsenturkkk beautiful_ pazartesi 25 oluyoruz 2. gebeliğim 2. kızım herşeyi hazır hastane çantamız hariç onu bekliyorum bu zamana kadar 8 kg almışım ilk kızımda 30 kg aldığım için hiç gözüme batmıyor şu an😂❤️
umiiKartl beautiful_ ay bennde ikinci iknciler çok çabuk çıkıyo diyolar korkuyorum,😂daha 6 haftalığız ama 15 e gelmden belli edecek gibi
buketdeniz19 beautiful_ 12 haftalık oldum 44 kiloya düştüm 😂 göbek felan hiç birşey yok bendee dümdüzüm hala 😂
atesvesu beautiful_ çok şükür iyi gidiyor diyelim iyi gitsin üçüncü gebeliğim 28+4 haftalık olduk üçüncü kızım geliyor göbeğim taaa 4 aylıkken çıktı ben burdayım diyordu üçüncü gebelik olduğu için çok erken çıktı şuan ilk kızımın doğumuna gittiğim göbeğe sahibim nisana kadar daha ne kadar büyür bilemem 🤭😂
beyzzsenturkkk beautiful_ çok şekilsiz ilerliyor bu gebeliğim yani ilk kızımda karnım belliydi ne olduğu şekli falan şu an gözüme yamuk geliyor bazen top gibi millet erkek sanıyor üstüme hiç bişeyim olmadığı için resim bile çekemiyorum havaların ısınmasını bekliyorum sezonu açmak için bunu da dün karnımı merak ettiğim için çekmiştim gözümle bakınca aşırı iri duruyor kamerada yine minnak😂
beautiful_ beyzzsenturkkk şuan güzel duruyor maşallah nazar değmesin 🤭 benim oğlumda göbeğim doğuma doğru çıktı 12 haftadan çıkması ve baya aşağıda olması beni biraz tedirgin etti ama çok hoşuma gitti yaa yaz gelsin de göbüşümü sevmek istiyorum doya doya 😀🤭❤️
beyzzsenturkkk beautiful_ benim ikisi de çok erken çıktı ben 4. haftada öğrendim o günden beri hiç bişeyime giremiyorum ikiz karnı gibi devasa bir göbeğim oluyor ve çok zorlayıcı bende göbeği sonradan yavaş yavaş büyüyenlere hayranım🫠🫠🫠
beautiful_ beyzzsenturkkk benim doğuma gidince bile anlaşılmıyordu küçüktü göbeğim 6-7 ay göbeği gibiydi iç karnınız küçüktür belki ondan hemen çıkmıştır sizin ❤️
beautiful_ buketdeniz19 yaa başınız sağolsun normal ya benim de oğlumda baya geç çıktı ve ben zayıftım 39 ile gebe kaldım doğuma gidince 51 oldum sonra kilo alıyorsunuz ilk aylar mide bulantısı falan verdiriyor
buketdeniz19 beautiful_ Amin Allah razı olsun bebeğim sağlıkla doğsunda benim için kilo hiç Önemli değil korkuyorum işte
beautiful_ buketdeniz19 Rabb’im yardımcın olsun kuzum Allah’ın izniyle sağlık ve sıhhat ile kucağına alırsın ❤️
beautiful_ buketdeniz19 inşaAllah kuzumm benim iki kimyasall sonrası oldu şimdi biraz korkuyorum birşey olacak diye