aybike2212 gizemylmzz 23+5 olduk bizde ikinci gebeliğim kızım bu kadar hareketli değildi şuan oğluma hamileyim ve hareketlerini gayet net hissedebiliyorum bazen hissedemedigim oluyor ama uyuyordur diye düşünüyorum ama kendimi de dürtüklerken buluyorum 🤣
gizemylmzz aybike2212 ahahah aynı hisleri yaşıyoruz uyuyordur diyorum sonra korkup sabır edemeyip dürtüklüyorum kipirdasin diye 😁🥹
fatgume gizemylmzz 22+4 olduk plasenta ön duvarda olduğu içinde çok derinde hissediyorum doktorum 25 den sonra net hissedersin demişti bekliyoruz
gizemylmzz fatgume galiba hepimizin sorunu aynı bakalım büyüdüğü zaman inşAllah net şekilde hissederiz miniklerimizi🥹🤲🏻
gizemylmzz hivdil kendimizi yanlız hissetmeyelim anne olmak kadın olmak mükemmel birşey hepimiz mükemmeliz😌
gizemylmzz Atiye2727 evet ilk gebelikte hissedilmiyormuş bide plesenta ile ilgilide olabiliyormuş aminn rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin 🤍🤲🏻😌
25255 gizemylmzz amin hepimiz insallah güzel anne baba olabilmeyi ne nasip etsin Allah bide anne olmak için dua eden herkese nasip etsin Rabbim hayırlı şekilde