busrasya2334 gizemylmzz ilk gebelikse normal hissetmemeniz ama hissetmeniz de yakındır bir de plasenta ön duvardaysa geç hissediliyor ilk kızım öyleydi çok geç hissettim 24+2den selam 🫡
gizemylmzz busrasya2334 galiba ondan ilk gebelikte ve plesenta önde olunca hissedilmiyormuş sağlıkla kucağımıza alalim inşAllah 😌
gizemylmzz Beyza-mkl22 maşallah benim ilk gebeliğim bende kıpır kıpır olsun hissedeyim istiyorum valla
25255 gizemylmzz 24+2 yim bazen çok hissediyorum bazen hissedemiyorum ilk gebeliğim oluyor galiba bunlar normal ama hissettikçe daha da heyecanlanıyorum 28 Mayıs doğum gözüküyor 🫠🌸
gizemylmzz 25255 benimde ilk gebelik hissetmek çok güzel bende kıpır kıpırım valla 5 Haziran doğum görünüyor benimde 😌
rabiames gizemylmzz evet benim de aynı bu şekil hissettiğimde sadece sol tarafta hissedebiliyorum. 30dan sonra her yerde hissedilmeye başlıyor ve acı verici oluyor artık. Şuan 33+3üm dışarı çıkacak gibi ittiriyor kendini
sakaryamm54 gizemylmzz 22 haftalık olduk gece daha çok oynuyor gündüz hareket halinde olunca pek hissetmiyorum cinsiyet erkek 😊
gizemylmzz sakaryamm54 benimde erkek bende genelde akşamları hissediyorum sağlıkla kucaklarimiza alalım 😌🥰
anneadayii__ gizemylmzz Ben de öyle düşünüyordum niye hissetmiyorum diye ama stres yapmayın hissedersiniz siz de
25255 gizemylmzz amin hepimiz insallah güzel anne baba olabilmeyi ne nasip etsin Allah bide anne olmak için dua eden herkese nasip etsin Rabbim hayırlı şekilde
Melike3506 gizemylmzz 23+3 den selam 🌸 evet normal az da olsa hareket ediyor olması önemli plesenta ön duvardaysa o da etkiliyor hareket hissetmenizi
gizemylmzz Melike3506 öyleymiş az da olsa hissediyorum şu anlık inşAllah gün geçtikte dahada kıpır kıpır olur bebişlerimizi hissetmek çok güzel bir his