kocerac hhandan ben dünyam hastanesinde yapacağım inşallah takipli hastayım martın başına kadar 42.500 Mart ve sonrası içinde 47.500 tl olarak güncelleme yapılacakmış bugün kontrolde medikal muhasebe ile görüştük ve herhangi bir indirim yapılamayacağını yalnızca çalışan veya çalışan eşi olmak gerekiyormuş indirim için denildi
nisabayraktar0 kocerac takipli hasta olmazsa daha da mı pahalı oluyor ben şuan 3 aylığım diyorum ki 6-7 gibi özele gitmeye başlayayım öyle olsa daha mı pahalı olur acaba hiç bir fikrim yok o yüzden soruyorum ☺️
happycat sudegul Daha dün Hümeyra hanıma gidiyordunuz ne ara doğum yaptınız ilginç? Gönderilerinizin hepsi bu doktoru övmek üzerine 😅 madem böyle bir şey yapacaksınız biraz daha gerçekçi yapın.
sudegul Haminefendi dikkatinizi tebrik ederim ama bi önceki yorumumu gormediniz sanırım tüp bebek tedavisinden sonra gebe kaldım ve takdir edersiniz ki doğum yaptım ,tabiki overim doktorumu önce Allah sonra onun sayesinde oldu.
kocerac hbsbeyza Şubat bitimine kadar kuaför hizmeti lohusa şerbeti ve hediyelik varmış marttan itibaren 1 aylık diyetisyen doğum anında fizyoterapist desteği doğum sonrası makyaj hizmeti varmış şu an hatırladıklarım bu kadar