runcet Kızlar gebeliğim boyunca neredeyse hiç mide yanması yaşamamıştım ama 2 gündür akşamları aşırı rahatsız edici şekilde yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz ne yiyip içsem iyi gelir sizce? Süt içemiyorum bu arada 🥴
lala_666 runcet kuzum ılık su iç çok ta ılık olmasın sıcak gibi ağzı yakmayacak şekilde bir iki damla da limon sık içine
Zhde runcet rennie kullandım ben canım gebelik başından beri doktoruna sor kullan bı zararı olmuyormus
hicrankvckk runcet gavisconu kafama dikiyordum ben 😭😂😂 ama du anda ilaç yok sanırm sade soda sakız ekşi elma ve süt bunlar bende çok işe yarıyodu
yesiimmom İlaç denedin mi bilmiyorum ama Gaviscon kullanıyorum kesiyor. Doktoruna danışıp kullanabilirsinn
duygunisa Sarı leble tüket canım bende işe yaramıştı birde naneli sakız çiğnemek iyi geliyordu ikisjni de tavsiye ediyorum
bsrbrkysr184_ runcet soğuk süt denemelisin Hatta benim geçen dışarda da oldu soğuk çilekli süt içtim çok iyi geldi 😆
Maviice Tuzlu kraker kesinlikle🙌🏻 ben de hiç bulantı yaşamadım 32 hafta bi kaç gündür reflü tarzı oluyor yemekten sonra tuzlu kraker çok öok iyi geliyor ilaç kullanmadım bilmiyorum. Bir de yediğimiz de önemli biraz yağsız yemeğe çalışabilirsiniz