bsrayksl2 Haftaya girdik ilk bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2.Gebeliğim bebek doğum pozisyonunda değil şuan en geç 39 Haftaya kadar bekleriz dönmezse sezaryen günü veririz dedi doktor böyle olup dönen ya da hiç dönmeyen oldu mu sizin Bebekleriniz kaçıncı haftada doğum pozisyonuna geçti Doğumum nasıl olacak heyecanla bekliyorum döner mi bebek acaba 🤔 😒
minikmucizem26 bsrayksl2 bnm iki gebeligim de 32 haftada dönmüştü doktorum demisti 36 ya kadar dönme şansı var yani ins dönecektir sizin
bsrayksl2 minikmucizem26 inşallah diğer kontrolde de başı yukarıdaydı yine aynı şekilde duruyor dedi doktor 2 haftaya kadar dönmezse sanırım gün vericek kemiklerim o kadar ağrıyor ki ben dönmüştür sanmıştım ama dönmemiş daha
bsrayksl2 Zeyno321 evet öyle diyorlar ama tehlikeli de bi durum bu aksi taktirde sancı çekip son an sezaryen olmak daha zor olur sanırım hayırlısı tabiki bakalım nasıl olucak
Zeyno321 bsrayksl2 evet kesinlikle hem ameliyat hem sanci çekmek zordur ya hayırlısıyla al kucağına insalllahh