Cicegim03 13.03.2019 da kızıma kavuştum çok şükür :) Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin Ama çok ağrılarım var yürümekte , oturup kalkmakta zorlanıyorum Bi de üstüne sütüm hala inmedi göğüs uçlarım yara :( nasıl ne zaman geçer yardımcı olur musunuz Lansinoh kullanıyorum ama bi gelişme olmadı
Ozge1008 Cicegim03 18 gün oldu hala yatıp kalkarken acıyo canım. Bi de kendimi doğumdan beri iyiyim ben güçlüyüm diye gazlayıp hiç ıstırahat etmedim. Dikişlerim kızardı şişti. Bulduğun her fırsatta uzan dinlen ki çabuk toparlan. 18 gün önceye dönebilsem kesinlikle sürekli yatardım
Berencim Cicegim03 bende 8 Mart’ta oldum canım hala acıyor ama ilk üç gün daha zordu. Göğüs uçlarım yara 🤧 Anne olmanın zorlukları... ama değermiş diyorum ben 🥰
Benay Cicegim03 malesef ilk hafta öyle oluyor yürümek hareket etmek çok zorluyor ama korkma 1 hafta sonra azalıyor bir sonraki haftada geçiyor bir yere değdiğinde ağrıyor falan ama genel olarak geçiyor göğüs yarası için birşey diyemem kelin merhemi olsa başına sürer benim oğlan 1.5 aylık oldu ağlaya ağlaya emziriyorum
Cicegim03 Ozge1008 anladım ben seni canım bugün bende evi toplayayım dedim Eğildim acıya acıya şimdi 5 dk da bir dikişlerime ağrı giriyo Artık hep uzanıcam yeter ki geçsin çok zormuş 😢
Ozge1008 Cicegim03 aman sakın yapma iş falan. Doktorum kontrolde azarladı hatta beni. Kendini çok hırpalamışsın dikişlerin kızarmış şişmiş dedi. Emzirirken bile ayaklarını uzat. Çok pişmanım nazlanıp yatmadığıma
Benay Cicegim03 Hemde ne zor ama alışılıyor ilk 40’gün zindan gibiydi tek başıma bakıyorum evladıma o halde bile tek baktım korkma çabuk toparlanıyorsun
Benay Cicegim03 yurtdışındayım kayınvalidem felç oldu annemde uçak korkusu var gelemedi bende evimi kocamı bırakıp gidemedim mecbur tek kaldım eşim vardı onunde mama yapmaktan başka faydası olmadı tek başıma bakıyorum yeri geliyor tuvalete bile gidemiyorum ama olsun yine de alışıyor insan o yoruculuğa
Pcoslubiranne Cicegim03 dur daha bismillah 6 ay oldu bazen hala sizliyor.1 ayda toparlamistim ben.7 kat kesildiniz öyle düşünün en azından sebebi belli.
Cicegim03 Benay ayy allah yardımcın olsun Benim de eşim mama yapıyor sağolsun Anneler geldi yemek derdinden kurtuldum sadece Zor süreç :(