gulinnoo uyku ve halsizlikten doktora gitmiştim orda çıktı ikinci hamileliğimde mide bulantısı ve kokulara karşı hassasiyet tiksintiden çıktı
Kitii mutluuuannemmm bakalım ikimizede beklemek duser umarım iyi haberler gorub buraya yazarız yeniden
Kskhfgr mutluuuannemmm benimdeee 3 gün var adet gibi arada kaşıklarım belim ağrıyor bakalım hayırlısı 🥹🥹
Semilk05 Kitii valla ikinci de dayanamadım 3-4 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim ilk gebelikte negatifti ama bunda pozitif gördüm 3,5 haftalıktı daha
mutluuuannemmm Semilk05 regl kaç gün kala öğrendiniz evde mi test yaptırdınız yoksa kan testiyle öğrendiniz
Semilk05 mutluuuannemmm evde bi erken gebelik bi normal aldım bu hamileliğimde öyle öğrendim 3 4 gün vardı. Ama ilk gebelikte 3-4 gün kala yaptığımda negatif çıkmıştı regl gecikince pozitif görmüştüm yani her hamilelik farklı oluyor
annekiz6141 Kitii bana kızım haber verdı ama inanmadım 😄 gelip anne burda bebek var dıyıp karnımı sevıp okşuyordu bunu baya yapmaya basladı dedım ulan bu işaret mı 🙄 test yaptım pozıtıf çıktı inanmadım bıdaha yaptım yıne pozıtıf yıne inanmadım kan verdım ve hamileyim 😄😄😄
esme3066 ben 6 aydır deniyordum ve her ay adet tarihim geçmeden hiç test yapmadım. O ay hastaneye işim düştü adetime 1 gün vardı. eşime denesek mi dedim. aldım çift çizgi gördüm. halsizlik dışında gerçekten her şey normaldi.
Mzgnn0234 Melike3506 benim yumurtlama ocakta 27 28 29 30 bu aralardan bi gun oldu aşırı ağrıdan anlıyordum.yumurtlamadan İki gün geçti göğüslerim ağrıyor dün awox yaptım negatifdi erken mi yaptım acaba sizin göğüs ağrısı nasıldı
Melike3506 Mzgnn0234 test erken yapmışsınız siz daha yumurtlamanız yeni olmuş. Benim göğüs ağrım regl olmaya yakın başladı ve regl olmadım ağrısı daha da arttı hasaslaştı ve dolgunlaşmıştı
nursemaa_1 Kitii çok idrara cikiyodum ordan anladım ya hamileyim ya da idrarda bı sıkıntı var dedim hamileymisim