bozkurtttt Esra11_10 ben tek çocuğum,babam yoğun bakımda yatarken ben kabana sarılıp mescitte yatacaktım odaya çıkarmasalardı.O gece bir kardeşe karar verdim.Soğukta iki elini ovuşturmasın kardeşinin elini tutsun kabana değil birbirlerine sarılsınlar istedim…
dilosunuz Esra11_10 umarım manense bu kayginiz geçer ama maddense bişey diyemiyorum herkesin kendi görüşü tabiki 🌸☺️
dilosunuz 19054206 hadi inşallah bakalım sağlıkla kızınız varmış oğlunuz olur Allah’ım iki meyveyide tattirsin 🌸
kizinaasikanne Esra11_10 içimizden geliyor canım 😁 bende gurbetteyim ama eşimde bende aynı fikirdeyiz normal doğumla olsaydı 4 tane istiyordum sezaryen olduğu için 3 tane istiyoruz. şu an 2. sine hamileyim ve Allah nasip ederse 2-3 sene sonra 3.sünü düşünüyorum 33’e gelmeden defteri kapatacağım 😁 bir kızım var bir de oğlum olucak inşallah 💙
2prensesannesiiii Esra11_10 valla henüz ikna edilmeden bebeğim 6 aylıkken gebe kaldım plansız bi gebelikti şuan kızımın biri 2.5 biri de 1.5 yaşında 😂🤭
bsya Esra11_10 gurbette iki çocuk doğurdum büyüttüm şimdi üçüncüye hamileyim evet kimsem yok burda ama onlar benim tek arkadaşım oldu şükürler olsun 🙏
19054206 Esra11_10 evet bende öyle düşünüyordum ve gerçekten zor şuan tek motivem nasılsa bir şekil büyüyorlar demek oluyor 😂
busrabaskal Esra11_10 benim kız 3.5 yaşında ve tek kalmak istiyordum ama malesef eşim çok istiyordu bana sürpriz oldu şimdi 8 haftalık hamileyim.8 haftadır ölüyorum resmen.mide bulantısı kusma gastrit oldum hamilelikle .fenalaşıp duruyorum.yaşamaktan soğudum .Allah sağlıklı kucağımıza versin diye dua ediyorum.
busrabaskal merveasd öğretmendim özel sektörde 3 yıldır çalışmıyordum tam başvuru yapacaktım hamile olduğumu öğrendim