fidan_aliz Merhaba kizlar. Kiminse basina boyle bir sey gelmismi. 12 haftada kiz denilsin. Nubda kiza benzesin. Sonradan erkek ciksin
cokkasmabeabi fidan_aliz olabilir nub garanti değildir. 12.hafta çıkıntı görmek için de erken. Görülüp kaybolabilir ya da saklanıp küçüklükten ötürü hiç gözükmeyebilir
Melike3506 fidan_aliz evet benim 12. Haftada kıza benzetildi 15+4 erkek olduğunu öğrendim. 12. Erken bir hafta yanılma payı var
buketdeniz19 fidan_aliz benim 11. Haftada kıza benziyor dedi doktor %65 kız gibi dedi fetal dna verdim bakalım cinsiyeti ne olacak doktor doğrumu bildi 😂
bsrelif İlkte kız tahmini olunca daha zor oluyor bu cinsiyet tahminleri bence 20 haftalıkta tam net olarak belli oluyor cinsiyeti kız olanlar. Benim 16 haftalık pipisini gördüğümüz için içim rahat 🙏🏼
esralgn esdd özel hastaneye gidiyorum en başından beri , gelişimi kemik yapısı erkek bacak arasını da benzetti sen erkek diye düşün bana artık dedi sonra 22 de gittim kız dedi yanlış görebiliyoruz dedi
bebsim_h73 esdd benim ilk kızım da 6 aya kadar erkek dedi doktorum hem de özel klinikti. 6 aydan sonra kız dediler