_Medine Kızlar karnım çatlamaya başladı son aylara doğru okadar nemlendirmeme rağmen şu icmeme rağmen önüne geçemedim dogumdan sonra gecermi bu çatlaklar merak ediyorum😓
Fnur6435 _Medine ben de yag karışımları yaptım sabah akşam sürdüm bol su da içiyorum ama 22. Haftadan itibaren çatlamaya başladım. Bulunduğum şehir de çok kuru maalesef o da bir etken sanırım ama yapacak bir şey yok sağlıkla gelsinler de onlar da hediyesi olsun artık kafasındayım.
dilanncann _Medine ilk gebelikte hic catlagim yoktu doğumdan sonra oldu.. Doğum sonrası da nemlendirmek gerekiyormuş
_Medine Fnur6435 bende öyle son aylardayim bı anda başladı aynen öyle ama işte biraz kötü gözüküyor ya🥲
blueice mustela almıştım ancak alerji yaptı bende isilik gibi oldu tüm göbeğim, bir de lierac var onu da korkudan kullanamıyorum başına gelen var mı böyle bir şey, çok beyaz tenliyim acaba ondan mı?
lotusflowers Çatlak geçen bir şey değil. Ama şimdi bazı tedaviler çıkmış yani güzellik merkezlerinde bazı işlemler yapıyolar ne kadar işe yarıyo bilmiyorum ama