kuzeyinannesi09 Kızlar mümkün mü sizce yoksa riske atmamalı mıyım? İlk çocuğum 40+1de sezaryenle dünyaya geldi şimdi 2.ye 31 haftalık hamileyim
tugbatosun kuzeyinannesi09 benimde tam 25 ay olacak iki doğum arası ben hiç normal düşünmedim riske atmak istemedim doktorumda bu konu hakkında bi şey demedi ama kafamda hep tekrar sezaryen kafasında
gvnrzz kuzeyinannesi09 3 yıl 8 ay olacak araları. Ssvd istiyorum ben de. Yapan arkadaslardan da cok güzel hikayeler okudum. Zaten ters giden bişey olursa doktorlar sezeryana ceviriyor. Her sey yolunda gider insallah. İlkinde sezeryanım hiç rahat gecmedi ve simdi evde bir cocugum ve yenidoğan bebek olacak. Normal dogum yapmayı istiyorum nasipse
papatyakokulugece gvnrzz mesela çocugun kafası ordan senin seyinden yani çıkınca doktor sezeryana nasıl çevirecek merak ettim 🤣
kif @kuzeyinannesi09 benimde arada 34 ay var kesinlikle ssvd istiyorum kontrole gidince doktora danisacam eğer ki ilk sezeryaniniz kolaydiysa yine olun degilse normalde aklınızda kalmasın
neseee_ Bende istiyorum geçen hemşireye sormuştum tansiyonumu ölçerken 5 yıl geçmiş olması lazım aradan dedi ve her doktor yapmıyomuş ssvd alanında uzman doktor olması gerekiyormuş
gvnrzz papatyakokulugece anlamadınız sanırım. Mesela dogum zamanı hastaneye gidiyorsun ya. Eger sezeryan yerinde incelme varsa yırtılma ihtimali varsa vs doktor normal değil dogumu sezeryana ceviriyor zaten. Yani yolda giderken cocugunuzun kafası seyinizden cıkıyorsa orasını bilemem😂
kvsr1603 papatyakokulugece 2 yıl arayla yapanda var bu kişiden kişiye değişir uygun doktorla iyi bir eğitimle herşey de yolunda giderse mümkün inanç tevekkül gerekiyor
papatyakokulugece gvnrzz biliyorum anladım da espri yapmak istedim aslında 😂 bende düşündüm ssvd doktor yara iyilesmemis demişti onlar görüyor yarının iyileşip iyilesmedigini
cokkasmabeabi kuzeyinannesi09 en az 2 yıl istiyorlar. Dikiş yerinin de belli kalınlık olması lazım. Devlette her hastane/doktor yapmaz. Özelde de fahiş pahalı bir işlem.
papatyakokulugece kvsr1603 özelde çok iyi bilindik bir doktora sordum üç yıl en az dedi var doğru ama riskli oladabilir olmayadabilir
baranumut kuzeyinannesi09 ben 2023 te 28 ay arayla yapmıştım ssvd. Doktor bana şunu dedi ssvd risk yüzde 5sezaryen sonra sezaryen da ise yüzde 5 ama sezaryen ameliyat olarak geçtiği için daha çabuk ve para olarak devletten para alıyorlarmış doktorlar ameliyat olduğu için bu yüzden malesef doktorlar sürekli sezaryen yapıyorlar .Bu beni çok motive etmiş ti.
zeyka Benimkilerin arası 22 ay doktorum konusunu dahi açtırmadı şimdi 3. bebeğim olacak büyük 4 yas 2 aylık oluyor anlayacağınız 4 yılda 3. Doğum sormadım bile kesinlikle uygun değil diyecek 😁