Rabiakcyy Kızlar 27 haftalık hamileyim şuanda devlette kontrole gidiyorum ama özelde mi doğum yapsam devlette mi henüz karar veremedim ve fiyatlar nasıl bilginiz var mı
iremc7 Rabiakcyy merhaba ben sümeyra vurala gidiyorum medar hastanesi ile anlaşmalı sezeryan ve normal doğum fiyatı 40 bin lira
iremc7 Rabiakcyy evet çok memnunum çok tatlı samimi bir doktor. İlk randevumda bile bayadır görüşüyormuşuz gibi cana yakındı. Bebeğim ve benimle de çok fazla ilgilendi sorduğum her soruya cevap vermeye çalıştı ☺️
Rabiakcyy iremc7 kaç haftalıksınız ve muayene ücreti ne kadar acaba ben ilk başlarda duygu hanıma gidiyordum mesajdan ayrıldı kendisi
busraacelik iremc7 bende geçenlerde tanıştım çok naif çok iyi bi doktor bu hafta randevu alıcam bende doğumu onunla yapmayı düşünüyorum
iremc7 Rabiakcyy ben 33 haftalık hamileyim canım muayene ücreti 2800 tl. Bende ilk defa geçen hafta tanıştım kendisiyle doğumu da onunla yapayım diyorum hatta
iremc7 Rabiakcyy ayy valla ben normal düşünüyorum ama karnımdaki ne düşünüyor onu bilmiyorum 😂 o karar verecek sanırım 36.haftada belli olacak nasıl doğum yapacağım
iremc7 busraacelik aaa ne tesadüf aynı zamanlarda tanışmışız ikimizi de etkilemiş 😍 siz kaç haftalık hamilesiniz acaba?
Acemiiiii iremc7 yani kendi muayenehanesi var öyle mi🤭 peki öyle olunca doğumu nerede yaptırıyor doktor
Acemiiiii iremc7 yaa ben de hep merak ediyordum muayenehanesi olan doktorlar orada mı doğum yaptırıyor diye🤭 yani bütün kontrolleri orada yapıp sadece doğumu hastanede yaptırıyor o zaman doğru mu anladım 🤭 güncel fiyatını biliyor musunuz acaba?