vanilya_kokusu_ Kızlar 4 gündür aşıri canim istiyor bir yudum bile beni çok rahatlatacak gibi hatta bir ara külünü aserip yedim vallla babam içince eşim de içmiyor bir yudum alsam siz olsanız içermisiniz ya sonuçta zararlı kafayı yicem ağzım sulanıyor resmen 😂🤦🏻🩷
egeemomms vanilya_kokusu_ sigarayı bıraktıysan hiç içme canım🥹 ilk gebeliğimde hamile olduğumu öğrenince bıraktım 8 ayı geçtikten sonra canım o kadar çok çekti ki arkadaşım içerken bi kere içeyim dedim kusuyordum 🫠 ama sonra tekrar başladım maalesef şuan da 8 haftalık hamileyim günde 2 taneye düşürdüm onu da bırakıcam inşallah🥲
hanimhanimcik Pika sendromu deniliyor buna vücudunda bazı maddeler vitaminler eksikse oluyormuş kan değerlerine baktır neyin eksikse takviye al çoğu zaman demir eksikliğine işaret ediyormuş
vanilya_kokusu_ Sevgiiss bıraktım aşkım zaten inada girmiş 4 gündür idare ediyorum bir şekilde of canım çok çekiyor ya 🥺
vanilya_kokusu_ egeemomms bıraktım İlk gebelikten sonra ama çok zorluyor 😫 4 gündür napacam bilmiyorum içmek istemiyorum hiç 🤦🏻 inşallah sende bırakırsın valla
asil15 vanilya_kokusu_ yani bisey diyemem cnm ben maalesef vicdan azabı çekiyorum ama bırakamadım ama streste iyi değil bilgin olsun
vanilya_kokusu_ asil15 doğru valla dayanmaya çalışacam inşallah içmem 🙏🏻😂 başaramassam yapacak bişey yok işte doğuma az kaldı 33 olacam pazartesi
gupse07 vanilya_kokusu_ ben iciyorum gunde 5 taneye musade etti doktor icmesem kafayi yerim yoksunluk sendromu cok vuruyor beni icmeyene saygik sonsuz ama bagimlilik cok baska bisey ben cok denedim gebelikten once ilacla sakizla bantla en son frekansla birakmaya calistim banamisin demiyor birakamadim yine
vanilya_kokusu_ gupse07 dimi olmayınca olmuyor ben bıraktığım için tekrar etmek istemiyorum aslında zorla bıraktım 🤦🏻
asil15 vanilya_kokusu_ inşallah cnm bende çok istedim ama maalesef hamile kalınca resmen yiyorum o derece
vanilya_kokusu_ QueenBahar_ zorla bıraktım bide aşkım içmek istemiyorum tekrar 🤦🏻 eşimde isyemiyo içmemi
lala_666 vanilya_kokusu_ hahaha 😂 aslında çok zararlı bebekde bir çok sorun yarata bilir ama canın çekiyorsa minnacık ye 😂😂 benim kaynanam diyo ki hamile olduğumda çamur çekmişti canım yedim külde yemiş🤭😂
vanilya_kokusu_ lala_666 minicik yesem korkuyorum baslicam gene 🤣annem Toprak yerdi sürekli hatırliyorum