feyzzzzz Doğumdan sonra kaynanam çocuğun üstüne çok düşer ve bana vermez karışır gibi korkularım var. Sizce bu hormonlardan kaynaklı mı yoksa iyi bi şey mi olursada?
ilknrkaraa feyzzzzz düşünme bunları bebek her zaman seni isteyecek unutma istediği kadar sevsin ilgilensin mutlu olmaya bak🤗
yeliz1923 feyzzzzz Aynı evde yalamıyorsanız ne mutlu benim kaynanam koynunda uyutuyordu çocuğumu kendi kokusuna alıştırdı inşallah sizde böyle bir şey olmaz
Fnur6435 feyzzzzz ben bırakın dogumdan sonrayı şu an hamileyim kayinpederim yuvamız bozacak diye gunlerd4 kafayı yedim. Eşimle tartışma yaşadılar diye. Sonra geçti. Hormonlardan sanırım zaman zaman saçma sapan şeyler düşünüp etkileniyoruz. Dogumdan sonrasını şimdiden düşünmemek lazım kim ne kadar ilgilenirse ilgilensin o senin yavrun ve hep seni isteyecek sonuçta oyle bakmak lazım.
[silindi] sen bebeğin annesisin önceliğisin yani, kaynanan korksun senin vermemenden 😄 sen karıştırmadığın sürece onlar karışamazlar çocuk bakımı ve yetiştirme kurallarımız konusunda dışarıya karşı sağlam sınırlarımız olması gerekiyor feyzzzzz
yeliz1923 papatyakokulugece İlk torunu diye ben mal sakınmadım sonucunda çocuk en çok kime yakınsa ona alışıyor 😵
yeliz1923 feyzzzzz şu anda normale döndü yine ilgileniyor bakıyor kendi de hasta zaten genelde ben ilgileniyorum ☺
mom_51 Düşünme böyle şeyleri kuzu. Bebeğini kucağına alınca zaten uzun bir süre eşinden bile kıskanır oluyor insan. Kimsenin kucağına vermek istemiyor. Ben şahsen kendi annemden bile kıskanmıştım 🫣
sarilale123 feyzzzzz çocuğunuz ne olursa olsun sizin kokunuzu arar merak etmeyin ,nasıl size vermez öyle bişey olabilir mi yeni doğan anne kuzusu , ama ilk doğduğunda insan bebeğini gözünden sakınıyo ama naparlarsa yapsınlar o bebek sizde huzur bulacak
papatyakokulugece feyzzzzz ipleri baştan verirsen eline herşeyine laf yapmaya alışır başta sınırını çiz ilerde çizilmiyo
Rumsamut feyzzzzz Ay bunu gerçekten bende düşünüyorum kayınvalidemin huyunu bildiğim için. Kesinlikle baştan sınır çizin kurallar koyun hatta. Bebek benden başkasıyla uyumayacak ben uyurken koynumdam almayın sakın bana alışsın falan deyin. Benim kayınvalidem çok sigara içiyor bana bile dokunuyorken bebeğimi koynunda uyutsun asla istemiyorum mesela
canan_55 feyzzzzz ben hep sınırlı davrandım benim işime karışmalarına izin vermedim çocuğuma da kendi doğrularıyla yaklaştırmam en baştan sınır koymak rahat oluyor