yildiz93 Benim doktorum normalde çınarlı hastanesinde doğum yaptırıyor ama o hastane yıkılmış yeni bina yapılana kadar ata sağlıkla anlaşmışlar. O hastanede doğum yapanlar yazabilir mi hastaneden memnun kaldınız mı tecrübeleriniz nelerdir?
gizemilker35 yildiz93 Kemal uğurbil efsane bir doktor. Doktor değil adeta abi gibi yaklaşan mükemmel insan 2021 de doğum yapmıştım Hiç pişman olmazsın gönül rahatlığıyla orayı tercih edebilirsin.
kubranursss yildiz93 2023te kızımı o hastanede doğurdum canım doktorumuz Kemal bey o kadar iyi ki cok memnun kaldım bu sene tekrar hamileyim yine Kemal bey’e gittim ama gecirdiği rahatsız nedeniyle izne cıktı şuan Onur aldemir beyle devam ediyoruz
sevgibuse kubranursss bende bugün gittim onur bey vardı ve fecrin hanım vardı normalde kemal beye gidiyordum ilk hamileliğimde de kemal beyde dogum yaptım ama dediğiniz gibi rahatsızlanmış ameliyat olcaktı fecrin hanıma gidiyorum
kubranursss dmtcrk Evet memnunum oda cok iyi 2 arkadasımda onda doğum yapmıştı onların önerisiyle onur beyle devam ediyorum
dmtcrk mucize_bebek2 büyük kızımın okuluyla anlaşması var hastanenin 2.000 veriyoruz biz normal ücreti bilemiyorum
kubranursss brvndag odaları öyle lüks oda degil normal idare eder derece bir oda doktorumdan çok memnun olduğum için gidiyorum he ebeleri hemşireleride cok ilgili