060436 Kızlar arada sağ tarafımda şiddetli ağrı oluyor arada şuan var mesela 14+3 haftalık şuan sizdede oluyor mu
saadet2308 15 haftalık hamileyim genellikle sabah yataktan kalkarken aniden kramp gibi bişey giriyor canım
060436 saadet2308 bendede oluyor ya bugün baya Yarım saat surdu neden acaba cnm bu defa kontrolünde mutlaka doktora sorucam
leoparsmy 060436 14+6 bendede sağda çekilme tarzı gibi ağrı oluyor. Genel olarak az ağrı ama nerdeyse tüm gün sürüyor kasık ağrısı 😒
060436 leoparsmy bende bugün 14+6 haftalık oldum sağ tarafım bağa dediğin gibi genişledigi içinmi bilmiyorum haftaya doktor kontrolum var orda mutlaka sorucam bide bebek sertlesiyor sağtarafta
leoparsmy 060436 Ya benimde haftaya randevum var. Ağrı geziyor bi sağ bi sol araştırdım rahim büyüdüğü için oluyormuş. Haftaya cinsiyet için mi gideceksinizz😇😇
060436 leoparsmy yok ikili tarama testi yaptırmıştım onun sonucunu almaya bide rutin kontrol için biz öğrendik cinsiyetini 13+4 haftaliken siz öğrenemediniz mi
060436 leoparsmy evet erkek belkide ondan mı ben birazda doktor tecrübesine güveniyorum ya bebekte pozisyonu iyise gösteriyor
060436 endlesslove1 belim arada olur sağ kalçam ve karnımın sağ tarafı çok ağrıyor bugünde birkaç saat öncede ağrıyordu yürüyemedim uzandım sonra yavaş yavaş geçti
bsrelif 17 haftalık benim ağrılar genelde karnımın çevresinde oluyor bazen de sapmalar şeklinde ama o kadar ağrı hissetmiyorum
060436 bsrelif bende oluyor ya arada bugünde oldu doğrulup yürüyemedim uzandım sonra yavaş yavaş geçti haftaya zaten kontrolüm var doktoruma sorarım devam ederse özele bi gidicem doktorumun bu hafta randevuları dolu