rabia_2707 Merhaba Şanlıurfa’da kadın doğum doktor önerisi var mı sürekli ona gittiniz çok memnun olduğunuz bir doktor önerisi rica edebilir miyim. Özel devlet fark etmez şimdiden teşekkür ederim❤️
ozlemtrkg Ben şanmedte Ebru Kirazoğlu’na gidiyorum çok memnunum İlk doğumu onda yaptım elhamdülillah güzel geçti şu an ikinci Gebelim ve ona gidiyorum ama şanmedin hemşirelerimden hiç memnun kalmadım Yani sırf doktorum için gidiyorum
hacerrdsgn ozlemtrkg bende aynı doktora gidiyorum çok memnunum çok kibar ve insanla gerçekten iletişim kurmayı biliyor ilk doğumum olacak doğum fiyatı biraz yüksek geldi ama bilmiyorum yine de galiba orda doğurucam
ARYa143 ozlemtrkg hemşireler derken, doğumhanedekiler mı 🙄 benim iki hastane fikri var da şu an kafamda yarıdmcı olursanız sevinirim🙈
kader_yldrm0 ben şanmed hastanesinde Orhan balçık hocaya gidiyorum ilk doğumumu orda yaptım ikinciye gebeyim yine onda muayene oluyorum çok iyi bi doktor herkese tavsiye ederim 🫶🏻
hacerrdsgn ozlemtrkg muayenesi 1300 doğum için net fiyat vermedi normal 25 civarı sezaryen 30 civarı dedi