tubsa merhabalar doktor boş gebelik alalım diyor ama henüz haftası 5+3 burada napmalıyım tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Kanamam vs yok
Melike3506 tubsa başka bir doktora da görünmelisin ve beklemelisin 5+5 de bende de sadece kese varsı 6+5 kalp atışı duydum 🩵 daha geç de duyulabiliyor daha çok küçük o yüzden normal şu an
yildiz93 tubsa bende 5. Haftada kesesini gördüm 7. Haftada kalp atışını duydum. Eğer sağlığınız için bi sakıncası yoksa biraz daha bekleyin bence de. Ya da başka bi doktora daha görünün
tubsa krizantemmm kese boyutu korkutuyor haftasına göre büyük ya da haftayı yanlış hesaplıyor doktor geçen hafta ki ultrason kağıdında 4+3 yazıyordu
Melike3506 tubsa evet kesenizi doğru ölçtüyse sınıra yakın ama hafta olarak daha erken eğer beklemek sorun yaratmayacaksa bekleyin biraz daha
tubsa krizantemmm önce sata göre baktı keseyi göremedi dış gebelik dedi 2 hafta bana zehir oldu sonra keseyi gördü rahatladık şimdide boş diyor geç döllenme bana kalırsa çünkü aralık son hafta ilişkimiz oldu