bebegimhadihosgeldin Adetim 10 gün gecikmişti Yine 2 aydır adet düzensizliğim başladı Muhtemelen kistim yine tekrarladı 🥺 Kan testi verdim sonucu negatif Bugün biraz lekelenmem geldi akşama kadar adet olurum heralde Istanbul’a ailemin yanına gideceğim bayrama kadar da kalacağım 🥺 adetimin 2.-3. günü kadın doğuma gitsem iyi olacaktı ama hiç bilmiyorum İstanbul’da hangi hastane hangi doktor iyidir 🥺
Kdz bebegimhadihosgeldin kistiniz mi var ne gibi bi tedaviler olmustunuz kist için ve ilk gebeliğinz mi kist için ilaç kullanmış miydiniz
leylacrv bebegimhadihosgeldin Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin cnm tedavi mi oluyorsun
Denizz44 bebegimhadihosgeldin Bende elendm Pcosum var adetlerim düzenli ama olmuyor her ay negatif görmekten yoruldum saldım artıkk 🤷♀️
bebegimhadihosgeldin Kdz Allah izin verirse 2.bebeği istiyoruz kistim için henüz tedavi olmadım doğum kontrol hapı vermek istemişti doktor ben istemedim
kahveasigiii Bacım adetimiz her ay düzenli oluyor da ne oluyor? 4 aydır tık yok.. Ne pcos ne kist ne hormonlarda bir sorun var ama gördüğün gibi olmuyor işte, dün de erken gelmeli adet oldum yine diplerdeyim
bebegimhadihosgeldin kahveasigiii balımmmm en tez zamanda bebiş haberini al inşallah💖kendini strese sokma
Lilo128 kahveasigiii napıcaz böyle ben 1 senedir bekliyorum. stres yapmayın diyenleri dinleyemiyorum artık nasıl yapmayalım her ay aynı şeyler
yenidenanne20 Herşeyin hayırlısı diyelim… korunmayı bıraktığım 2. Ay hamile kaldım, geç döllenmiş dediler. Bebek küçük dediler,10 haftalık olmam gerekirken 7. Haftanın üstüne çıkamadık 🥹 kalbi durdu,kürtaj oldum
bebegimhadihosgeldin yenidenanne20 ☹️ çok haklısınız, Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 💝
bebegimhadihosgeldin leylacrv hayır kuzum henüz değil ama bu ay artık gitmem gerekli diye düşünüyorum çünkü hâlâ adet olamadım
Kdz bebegimhadihosgeldin ilk hamileliğiniz kaç ay sonra olmustu ve kistiniz küçülüp de mi hamile kaldınız yoksa kist aynı büyüklükteyken mi olmustu bide kistiniz kac mm
leylacrv bebegimhadihosgeldin benimde sürekli geçiyordu döngüm bide yumurta tembelliğide vardi zaten pocus cabası yinede şükür Rabbım nasip etti tedavi ile sende kendini sor ben çok erteledim hep dahada kötü oldu
Denizz44 Lilo128 1 yıldır deniyoruz bir kez çatlatma iğnesiyle gebelik elde ettim ama düşükle sonuçlandı o zamandandır olmuyor eşimde sperm hareket sıkıntısı var