yagiz_didem aslihanaktas ben medıcalparka gidiyorum hastane ıle anlaşması varmış Ankara’da yerleri kagıt vermıstı Istanbul temsilcisini aradım. Randevu saat verdı o saatte eve gelıp kan aldı pazartesi cuma sonuç çıktı.
dalyaluna35 Ilk gebeligimde gentan a yaptirmistim su anki hamileligimde yeniden gentan düşünüyorum arkadasim panorama ya yaptırdı
dalyaluna35 ece5465 turkiyede, ben izmirdeyim İstanbula gönderiyor panoramada amerikaya gidiyor arkadasim oraya birkac hafta önce 22 veya 24bine yaptirdi, gentan da 15bindi oyle fiyat almıştı
nnur20 jennefer merhaba bende bu firmaya yaptırıcam, kaç güne cıktı sonucunuz sanırım Hindistana gidiyormuş kan
jennefer nnur20 en gec 10. Gunde cıkıyor hindistana gittgiyle ilgili hiç bi bilgim yok duymadım ben ilk gebeliğimdede yaptırmıştım doktorum önermiisti bu gebeliğimdede baska bi doktora takıpliyim oda önerdi
esranurks buketdeniz19 merhaba ben de buraya yaptırmayı düşünüyorum ama ödeme konusu beni korkuttu kartla ödeyeceğimi söyledim link ile yapıyosunuz dedi siz nasıl yaptınız
buketdeniz19 esranurks evet linkle ödeme yaptım bende doktorum bu firmanın broşürünü verdi eşim aradı konuştu çok ilgiliydi bölge sorumlum ödeme için link attılar kanı doktorumun hemşiresi aldı gün içerisindede firma kanı hastaneden almaya geldi 10 iş gününde çıktı sonucum ben çok memnun kaldım