Fuunndaaa Gencbirannis yok kendi dokkoruma gideceğim yine son anda aklımı karıştırmak istemiyorum gittiğim dokkor yaşadığım şehirdeki en iyi perintoloji doktorlarından zaten
GencbirAnne_1 zehraa46 maalesef düzelmedi hâlâ devam ediyor yarın yatış verildi. Normal doğum olucak 😔
zclk GencbirAnne_1 şu an kaç kilo ve karın çevresi kaçıncı haftada? Benim de karın çevresinde gerilik var ama kilo alımı olduğu için bekletiyor doktorum hoş ben 38. haftaya yaklaştım sizin haftanız da biraz erken galiba
zehraa46 GencbirAnne_1 merhabalar benimde 33 haftalık oldu gerilik var 9 günde 89 gram tek almış 1599 gram olmuş GencbirAnne_1 Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımza alrz inşallah 🙏
GencbirAnne_1 zclk 2200 kilo şuan karın çevresi vb kaçıncı haftada bilmiyorum doktor sadece 3-4 hafta gerilik olduğunu söylüyor 36+2 haftalığım şuan 😊
bayanhamis GencbirAnne_1 merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 plasentayla ilgili bir sorun var mıydı ?
rabiauzun37 GencbirAnne_1 benim kızıma da aynısını demişlerdi 38 de doğum yaptım ama 35 te falandı ölçümleri kilo 2200 gözüküyodu ama bebeğim çok şükür 2750 doğdu merak etme bazen ölçümler sıkıntı olabiliyor
betul_tkdmr01 GencbirAnne_1 bebeğin kilo alması için bolbol muz ye ben çok yedim şimdi de kilolu bebeğim günü doluyor persembe günü doğum olucak Allah’ın izniyle
GencbirAnne_1 betul_tkdmr01 Maalesef hiç işe yaramıyor denedim herşeyi yarın doğum olacak zaten artık yesemde fayda etmez yinede sağol canım