Aryabilge Berkaytuana Berkaytuana ay ne mutlu 🙏 Allah saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕🤰🏼
Elena4 Aryabilge çünkü 12. Haftada kız dedi. 16. Haftada erkek dedi.20. Haftada netleşti 😂 Bence bekleyin 😚
Aryabilge zehradem kararsız olma sebebin ne canım ? Bu öle kararla falan alakalı bi durum diil bence yaptırmalısın 🙏
kuman7536 zehradem ben yaptırmadım doktorum da ısrar etmedi sonuçlarının kesinliği yok aynı zamanda stresli bi hamilelik yaşamak istemedim
Aryabilge Tuubaaa maşallah size Allah saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🙏💕🤰🏼
zehradem kuman7536 ben de senin gibi düşünüyorum her şey Allah'tan olacağı varsa olur her şeyi kabul ederek giriyoruz zaten bu yola 🙄
kuman7536 Aryabilge 12. Haftada kemik yapısı erkeğe benziyo haftaya tekrar bakalım dedi doktor. Bi hafta sonra da bebeğimiz müsait olup göstermedi 😄😄 haftaya öğrenicez 17+0 haftalık şu an
Aryabilge Mervevrem kızlarda oluyo sanırım öle ama biz aryayı 2 aylıktık kız a benziyo demişti öle de oldu 🙏💕😅