mucize_bebek2 demirrleydi_ daha öncesinde duyulmadı mı babada 7 haftalıkken kalp atışı yok kürtaj denildi😞
mucize_bebek2 1oglanannesi öyle de benim son adet tarihine göre 10 haftalık ama usg de 7 çıktı ve bebek göründü kalp atışı görülmedi kürtaj dedi kabul etmedim😞
1oglanannesi mucize_bebek2 canm 8 haftaya kadar bekle yınede inşaAllah kalbı atar senınle kalır ama haftasına göre baya gerıden gelıyo 🥲
demirrleydi_ mucize_bebek2 öncelikle çok geçmiş olsun inşAllah doktor yanılmıştır ve hayır gittiğimde son adet tarihine göre 6 haftadan büyük olması lazımdı ama 5 hafta çıktı 2 hafta sonra yine gel dedi 2 hafta sonra gittim bu sefer 8+3 dedi kalp sesi duyuldu
ebruarisoy İlk doktor keseyi görmek için ne zaman gitmek lazım 4+5 im 6. Haftada gideyim diyorum hem keseyi hem de kalp atışını duyma ihtimalim olur belki
salihaturky buketdeniz19 düşük yaprken kanama görüyorsun o şekilde temizleniyor adet olur gibi hatta daha fazla kanama oluyor atıyorsun rahim duvarı vs yenileniyor zaten ki kimyasal dusuklerden sonra daha hızlı ve kolay gebe kaliniyor
babymom2026 mucize_bebek2 4 haftalikken ogrendim zaten 6 haftalikken keseyi gördük 8de de kalbini duyduk öncesi ne oluyor anlamadım
mucize_bebek2 babymom2026 öncesi derken yani dedim acaba benim gibi 7. Haftalarda faian gittin mi kalp atışı görülmedi mi o zamanlar